Scandlines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Scandlines

Scandlines biedt 2 korte veerroutes aan tussen Denemarken, Duitsland en Zweden. De schepen van Scandlines hebben een grote capaciteit en passagiers profiteren van een zeer frequente dienstregeling.

Het logo van Scandlines bestaat uit een omgekeerde driehoek in kleuren die staan voor de landen die door Scandlines met elkaar worden verbonden: het geel staat voor Duitsland, rood voor Denemarken en blauw voor Zweden.

Scandlines begon in de 19e eeuw als een korte veerroute tussen Funen en Jutland. Vandaag de dag verzorgt Scandlines 90.000 overtochten per jaar op 12 schepen. Jaarlijks vervoert Scandlines 15 miljoen passagiers, 3,3 miljoen auto's en 900.000 vrachtunits.

Aan boord van ieder Scandlines-schip bevinden zich verschillende uitstekende eetgelegenheden. Daarnaast zijn er winkels waar u terecht kunt voor breed assortiment van gedistilleerde dranken, wijn, tabak, en zoetigheden. Ook kunt u hier parfum en cosmetica kopen.

In 2012 verkocht Scandlines haar Zweedse routes in de Baltische Zee aan Stena Line.

Bekijk Scandlines dienstregelingen, prijzen en boek Scandlines ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Scandlines ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Scandlines klantenrecensies.

 • "Fantastisch "

  Via dirrectferries was het gemakkelijk om te reserveren! We waren er te vroeg, maar mochten toch al op de eerdere ferry. Zeer vriendelijk personeel en het je moet niet bang zijn om de ferry op te rijden, de stewards begeleiden u zeer goed.

  Lees meer Lees minder
 • "Vlotte overtocht"

  Het aanmelden en boarden verliep snel en kundig. Voor je het weet ben je aan de overkant.

  Lees meer Lees minder
 • "Relaxed "

  Voor de eerste keer gebruik gemaakt van scandlines super relaxed en goede voorzieningen

  Lees meer Lees minder
 • "Klein tolpoort issue, had geen barcode, dus bemande tolpoort moeten zoeken, gelukkig niemand achter "

  Enigste minpunt, ik had reservatie op voorhand gedaan en barcode proberen af te drukken, maar geen barcode gevonden. Dus even moeten naar een bemande tolpoort moeten zoeken, gelukkig was er niet veel volk waardoor ik van tolpoort met de auto kon switchen

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.