Scandlines

Scandlines biedt 3 korte afstand, hoge frequentie en grote capaciteit veerdiensten tussen Denemarken, Duitsland en Zweden.

Aan boord vindt u verleidelijke eetgelegenheden op alle routes met iets voor elke smaak en elk budget. De winkels aan boord bieden een breed assortiment van gedistilleerde dranken, wijn, tabak, en zoete evenals een speciale sectie voor parfum en cosmetica.

De Scandlines logo symboliseert de belangrijkste Scandlines markten. De verschillende kleuren van de driehoek geven de landen die de Scandlines routenetwerk koppelen in de zuidelijke Oostzee. Het geel staat voor Duitsland, rood voor Denemarken en blauw voor Zweden.

In 2012, Scandlines verkochtte haar Zweedse routes in de Baltische Zee naar Stena Line.

Bekijk Scandlines dienstregelingen, prijzen en boek Scandlines ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Maak je geen zorgen, we zullen Scandlines ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappij in uw zoekopdracht.

Lees meer Lees minder

Alle Scandlines routes

Scandlines klantenrecensies.

 • "Zeer snelle overtocht"

  De overtocht heeft me wat betreft snelheid enorm verbaasd. Ik had een ticket geboekt voor 16:15, maar kwam 15:40 aan. Ik mocht toch gewoon aanstellen en voor ik het wist was ik om 15:45 stipt onderweg naar Denemarken. De boot was goed verzorgt, de overtocht was snel en het "inladen en uitladen" was super snel gebeurt. Al met al positief verrast over het gemak en de snelheid.

  'Thijs' reiste met Scandlines

  Lees meer Lees minder
 • "Ervaring"

  De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.

  'Jan' reiste met Scandlines

  Lees meer Lees minder
 • "Reis naar Kopenhagen"

  Perfecte regeling! Aangekomen iets na 03:00 uur, direct mogen aanschuiven langs de VIP-lijn (een klein verschil betaald). Na slechts 5 min, mochten we al in het schip. Mooier kon niet, bedankt Directferries!

  'Akif' reiste met Scandlines

  Lees meer Lees minder
 • "Goede veerdienst Puttgarden-Rødbyhavn door Scandlines"

  Wij gingen van NL naar Møn. De brug over de Storebælt is dan eigenlijk geen optie. Je rijdt ruim 250 km om, verliest 2,5 uur (enkele reis!!) en betaalt tol. Deze ferry kost je een uur enkele reis en €170,- voor een retour. Het is even lekker ontspannen met een kop kaffe. We zullen niet snel wennen aan alle Denen die rond de middag aan boord al liters bier weg zitten te werken.

  'Bolinder' reiste met Scandlines

  Lees meer Lees minder