Scandlines

Scandlines biedt 2 korte veerroutes aan tussen Denemarken, Duitsland en Zweden. De schepen van Scandlines hebben een grote capaciteit en passagiers profiteren van een zeer frequente dienstregeling.

Het logo van Scandlines bestaat uit een omgekeerde driehoek in kleuren die staan voor de landen die door Scandlines met elkaar worden verbonden: het geel staat voor Duitsland, rood voor Denemarken en blauw voor Zweden.

Scandlines begon in de 19e eeuw als een korte veerroute tussen Funen en Jutland. Vandaag de dag verzorgt Scandlines 90.000 overtochten per jaar op 12 schepen. Jaarlijks vervoert Scandlines 15 miljoen passagiers, 3,3 miljoen auto's en 900.000 vrachtunits.

Aan boord van ieder Scandlines-schip bevinden zich verschillende uitstekende eetgelegenheden. Daarnaast zijn er winkels waar u terecht kunt voor breed assortiment van gedistilleerde dranken, wijn, tabak, en zoetigheden. Ook kunt u hier parfum en cosmetica kopen.

In 2012 verkocht Scandlines haar Zweedse routes in de Baltische Zee aan Stena Line.

Bekijk Scandlines dienstregelingen, prijzen en boek Scandlines ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Scandlines ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Scandlines routes

Scandlines klantenrecensies.

 • "Prettige overtocht"

  Ging allemaal heel snel en rustig

  'Henny' reiste met Scandlines

  Lees meer Lees minder
 • "Zeer prettige reis"

  Prettige reis op comfortabel schip.

  'Lena Esp' reiste met Scandlines

  Lees meer Lees minder
 • "Snel en comfortabel"

  Heerlijk om tijdens je reis even een uurtje te kunnen relaxen en in het zonnetje over het water te staren met een lekkere kop koffie.

  'Anonieme' reiste met Scandlines

  Lees meer Lees minder
 • "Leuk begin van de vakantie"

  Met de ferry van Puttgarden naar Rodby, dan begint na alle Duitse fileleed je vakantie heel ontspannen. Duidelijke aanwijzingen hoe te rijden, eerlijke wachtrijen zonder voorgedring, geen enkele stress nodig. Alleen jammer dat je het op- of afrijden van de trein niet goed kan zien; da's best iets bijzonders en zeker een fotootje waard. Koop van te voren wel een ticket waarbij je niet precies op tijd hoeft te komen, dan heb je ook geen filestress en bijbetalingen.

  'Henk' reiste met Scandlines

  Lees meer Lees minder