COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Alilauro

Alilauro kan bogen op een lange traditie. Deze Italiaanse veerbootmaatschappij is gevestigd aan de Golf van Napels en verzorgt overtochten tussen Napels, het schiereiland Sorrento, de Eolische archipel en de prachtige eilanden Capri en Ischia aan de Tyrreense Zee.

In 1944 voer Agostino Lauro met zijn boot ‘Freccia del Golfo' van Ischia naar Capri. Dit was het begin van de toeristische veerroute tussen deze twee prachtige eilanden. Tweeëntwintig jaar later breidde hij zijn vloot uit met drie kleine draagvleugelboten. Vandaag de dag bestaat de vloot van Alilauro uit meer dan dertig veerboten.

Alilauro wordt nu gerund door Agostino's zoon Salvatore. Het is uitgegroeid tot een holdingmaatschappij met meer dan 500 werknemers. Jaarlijks vervoert Alilauro meer dan 3 miljoen passagiers.

De vloot van Alilauro bestaat uit grote catamarans, enkelrompschepen en moderne draagvleugelboten die alleen voetgangers kunnen vervoeren. Op het schip Celestina Lauro kunnen passagiers gebruikmaken van gratis WiFi. Iedere veerboot beschikt over ruimte zitruimtes zodat u comfortabel kunt varen door een van de mooiste regio's van Italië.

Direct Ferries biedt Alilauro dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Alilauro overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Alilauro dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Alilauro routes