COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

NLG

Navigazione Libera del Golfo (NLG) biedt al meer dan 80 jaar veerdiensten aan. Het routenetwerk beslaat de eilanden in de Golf van Napels, de Tremitische Eilanden, de Pontijnse Eilanden en de Amalfikust.

De maritieme wortels van NLG gaan terug tot de 17e eeuw. NLG is eigendom van de familie Aponte en beschikt over moderne en efficiënte veerboten met hydropropellers en 2 DSC catamarans. Het vlaggenschip Picasso werd aangekocht in 2007.

NLG staat voor goede mix van traditioneel en modern. Dankzij de uitstekende klantenservice is het een zeer populaire scheepvaartmaatschappij. Met NLG kunt u op een comfortabele manier de prachtige Italiaanse eilanden ontdekken.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu NLG dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle NLG routes

NLG klantenrecensies.

 • "Zéér tevreden"

  Wij twijfelden om vanuit de luchthaven met de taxi naar Amalfi te rijden of via de ferry. Het scheelt in tijd een halfuurtje en in budget €100 dus de keuze was snel gemaakt. Het was een top ervaring om vanuit Napels langs de kust af te varen naar Amalfi en te kunnen genieten van het uitzicht en de kustlijn. Ik zou deze transportwijze aan iedereen aanraden. Ter plaatse hebben we ons zoveel mogelijk via de ferries proberen verplaatsen. Het was vooraf wat 'ingewikkeld' om te boeken omdat sommigen zeiden dat je best via Salerno naar Amalfi vaart terwijl er perfect een rechtstreekse ferry is vanuit Napels. Maar in de stadjes/dorpjes zelf zijn de locketten héél duidelijk mbt de ferry-tarieven en tijdstippen.

  Lees meer Lees minder
 • "Dolfijnen op weg naar Capri !"

  Gelukkig een open boot op de heenreis en zagen dolfijnen !! Helaas een bug bij aankoop van de kaartjes, maar van dubbele betaling is terugstorten per mail bevestigd.

  Lees meer Lees minder
 • "Direct Ferries geeft onduidelijk aan welke haven."

  Doordat niet stond aangeven op het ticket vanuit welke haven in Salerno de boot vertrok bijna de boot gemist... Zou erg fijn zijn als het adres van de haven werd aangegeven door direct Ferries als een ticket wordt gekocht. Verder prima boot reis.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Alles ging volgens plan.boot makkelijk te vinden

  Lees meer Lees minder