Inter Shipping
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Inter Shipping

Inter Shipping is een relatief jonge Marokkaanse rederij die werd opgericht in 2012. Het bedrijf biedt overtochten aan tussen Zuid-Spanje en Marokko in Noord-Afrika, over de Straat van Gibraltar.

De overtochten vanuit Algeciras en Tarifa naar Tangier Med en Tangier duren slechts een uur en vertrekken meerdere malen per dag. Inter Shipping is een uitstekende keuze voor uw reis tussen Europa en Afrika. Het bedrijf beschikt over een moderne vloot en biedt een uitgebreide dienstregeling.

De veerboten van Inter Shipping zijn snel. Zo kunnen de Maria Dolor, Detroit Jet en Amman een snelheid bereiken van 35 knopen. Nova Star, het jongste schip, heeft een topsnelheid van 20 knopen en voldoende capaciteit voor maar liefst 1212 passagiers en 450 voertuigen. Daarnaast beschikt Nova Star over twee restaurants, taxfree winkels, een spa en 163 cabines.

Direct Ferries biedt Inter Shipping dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Inter Shipping overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Inter Shipping dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Inter Shipping klantenrecensies.

  • "Trip Tarifa-Tanger heen en terug. In januari 2018 met auto gezien 9 daagste rondreis."

    Zeer tevreden over heen EN terugvaart

    Lees meer Lees minder
  • "Fijne overtocht"

    Stipt afgevaren op de heenreis; terugtocht 45 minuten vertraging. Verder prima geregeld!

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.