COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Lomprayah High Speed Ferries

Lomprayah High Speed Ferries begon als een van de eerste Thaise veerbootmaatschappijen met het aanbieden van overtochten van Koh Samui naar Koh Phangan, Koh Tao en Chumphon.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Lomprayah High Speed Ferries gespecialiseerd in het bieden van snelle en betrouwbare overtochten in de Golf van Thailand. De reis van Koh Samui naar Koh Phangan duurt bijvoorbeeld slechts twintig minuten en is zeer populair onder de vele buitenlandse toeristen.

Het bedrijf maakt gebruik van vijf kleine en wendbare schepen. Het laden en lossen gaat zeer efficiënt waardoor iedere reis vanaf het begin tot het einde heel comfortabel verloopt.

Lomprayah High Speed Ferries beschikt over moderne catamarans waarvan de grootste meer dan 400 passagiers kan vervoeren. Met Lomprayah High Speed Ferries kunt u dus op stijlvolle wijze hoppen tussen de mooiste eilanden van Thailand.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Lomprayah High Speed Ferries bekijken en Lomprayah High Speed Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Lomprayah High Speed Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Lomprayah High Speed Ferries routes