Leve Ferries

Leve Ferries biedt overtochten aan tussen Piraeus, aan de rand van Athene, en het eiland Egina dat behoort tot de Saronische eilanden in de Egeïsche Zee.

Met de enorme veerboot 'Ionian' verzorgt Leve Ferries veilige en comfortabele overtochten over de Egeïsche Zee. Aan boord treft u moderne en stijlvolle bars, terwijl de grote lounges beschikken over TV's en airco. Op het schip is plaats voor auto's, zodat u de mooiste stukjes Griekenland nog makkelijker kunt ontdekken.

De veerboot vertrekt vanuit Piraeus, de belangrijkste haven van het land. Piraeus ligt ongeveer 10 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Athene en is de grootste haven van het Middellandse Zeegebied, met jaarlijks meer dan 20 miljoen passagiers.

Egina ligt slechts 30 kilometer van Piraeus verwijderd en is een zeer geliefde vakantiebestemming onder de inwoners van Athene.

Met Leve Ferries reist u comfortabel naar Egina, waar u kunt genieten van dromerige stranden en prachtige bezienswaardigheden zoals de Tempel van Aphaea.

Lees meer Lees minder