Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Ferries verzorgt veerdiensten voor vracht, passagiers en voertuigen tussen de haven van Douglas op het Isle of Man en vier havens in Engeland, Noord-Ierland en Ierland.

De moderne vloot van Isle of Man Steam Packet Ferries bestaat uit moderne veerboten met fantastische voorzieningen. Het vlaggenschip is de 96 meter lange catamaran Manannan. Dit vaartuig heeft recentelijk een complete renovatie ondergaan.

Isle of Man Steam Packet Ferries vervoert jaarlijks zo'n 600.000 passagiers en 170.000 auto's en motors. De drukste tijd van het jaar is het twee weken durende evenement TT Motorbike Races.

Isle of Man Steam Packet Ferries streeft ernaar om snelle en comfortabele overtochten te bieden op basis van een handige dienstregeling. Passagiers kunnen regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Steam Packet dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Steam Packet routes