COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Ferries verzorgt veerdiensten voor vracht, passagiers en voertuigen tussen de haven van Douglas op het Isle of Man en vier havens in Engeland, Noord-Ierland en Ierland.

De moderne vloot van Isle of Man Steam Packet Ferries bestaat uit moderne veerboten met fantastische voorzieningen. Het vlaggenschip is de 96 meter lange catamaran Manannan. Dit vaartuig heeft recentelijk een complete renovatie ondergaan.

Isle of Man Steam Packet Ferries vervoert jaarlijks zo'n 600.000 passagiers en 170.000 auto's en motors. De drukste tijd van het jaar is het twee weken durende evenement TT Motorbike Races.

Isle of Man Steam Packet Ferries streeft ernaar om snelle en comfortabele overtochten te bieden op basis van een handige dienstregeling. Passagiers kunnen regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Steam Packet dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Steam Packet routes

Steam Packet klantenrecensies.

  • "steam packet"

    zeer tevreden zelfs veel hulp gekregen bij het vastleggen van de motorfietsen

    Lees meer Lees minder