Manche Iles Express

Manche Iles Express biedt veerdiensten aan tussen de Kanaaleilanden en de regio Normandië in Frankrijk. Daarnaast verzorgt Manche Iles Express overtochten tussen de verschillende Kanaaleilanden.

Manche Iles Express verzorgt sinds 2005 in samenwerking met het Conseil Général de la Manche veerdiensten die het departement Manche in Normandië verbinden met de Kanaaleilanden. De overtochten worden gemaakt in twee snelle veerboten genaamd Granville, met ruimte voor 245 passagiers, en Victor Hugo, met ruimte voor 195 passagiers. Beide vaartuigen kunnen een maximale snelheid bereiken van 32 knopen. Ze zijn uitgerust met comfortabele vliegtuigstoelen en snackbars en taxfree winkels.

De veerdiensten vertrekken vanuit de havens van Granville, Diélette en Carteret en varen naar de Kanaaleilanden Jersey, Guernsey, Sark en Alderney. Gezien de korte reistijd is Manche Iles Express een ideale keuze voor uw korte vakantie.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Manche Iles Express bekijken en Manche Iles Express veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Manche Iles Express bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Manche Iles Express routes

Alternatieve maatschappijen en routes