COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ystad - Swinoujscie is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Zweden naar Polen pagina.

Aan boord van de schepen

Ystad - Swinoujscie Veerbootmaatschappij

    • 3 Sailings Daily 6 hr 5 min
    • Get price
    • 3 Sailings Daily 6 hr 30 min
    • Get price

Ystad naar Swinoujscie Veerboot

De Ystad Swinoujscie veerdienst verbindt Zweden met Polen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Polferries veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 6 uur 5 minuten Terwijl de veerdienst van Unity Line vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 6 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Ystad Swinoujscie route tussen Zweden en Polen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Ystad Gids

De stad Ystad ligt in Skane County in het zuidwesten van Zweden. De oorsprong van de stad gaat terug tot de 11de eeuw, toen de monding van de rivier de Vassa werd geregeld door gezinnen de visserij op haring die was geworden belangrijkste bron van inkomsten van de nederzetting. Het was weer een paar eeuwen voordat de stad weer werd genoemd toen in 1244, werd een record gemaakt van Koning Eric's bezoek aan de stad met zijn broer Abel. Kort na de King's bezoek een Franciscaner klooster, Grabrodraklostret, werd opgericht in 1267 en later Ystad toegetreden tot de Hanze in de 14e eeuw. Van bijzonder belang voor de bezoekers van de stad is een van Zweden's best bewaarde middeleeuwse kloosters, de Greyfriars Abbey. Er is ook een middeleeuwse kerk in de stad, de kerk van de Maagd Maria (Mariakyrkan). Beide gebouwen waren invloeden door gotische Hansa architectuur en zijn uitstekende voorbeelden van Brick gotische architectuur in Zweden.

Ystad vandaag is een drukke haven, administratief centrum en de toeristische attractie aangespoord misschien omdat de statuten van de stad met de fictieve politieman Kurt Wallender veel toeristen trekken. De oprichting van Henning Mankell, wordt Wallender vooral in Ystad en het omliggende gebied. De haven van de stad biedt verbindingen naar het Deense eiland Bornholm en naar Swinoujscie (voorheen Swinemünde), in Polen.


Swinoujscie Gids

Swinoujscie is gelegen in het uiterste noordwestelijke deel van Polen, aan de monding van de rivier Swina aan de Baltische Zee. Er zijn 44 eilanden in de stad gebied, maar slechts drie van hen worden bevolkt - Wolin, dat is het grootste eiland in Polen, Uznam en Karsibór. Meer dan 80% inwoners leven op het Poolse deel van Uznam Island (het grootste deel van het behoort tot Duitsland). Begrensd door de Szczecin Bay, de Oostzee en de Duitse grens, Swinoujscie en de plaats heeft een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante. Km. en is de dichtstbijzijnde Poolse stad naar Denemarken (150 km) en Zweden (175 km), terwijl Berlijn ligt op slechts 160 km afstand. Wolin Island is de thuisbasis van het symbool van de stad, de historische vuurtoren, die op een hoogte van 68 meter is het hoogste op de Baltische Zee. Het onderging een ingrijpende restauratie in 2000 en sindsdien is open voor het publiek en biedt bezoekers met een prachtig uitzicht op Swinoujscie en de omgeving van de top. Swinoujscie heeft de grootste en meest moderne ferry terminal in Polen, met regelmatige verbindingen naar bestemmingen in Denemarken en Zweden.