COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

DFDS Seaways

DFDS Seaways beschikt over een uitgebreid netwerk van veerbootroutes met overtochten vanuit en naar het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Denemarken, Noorwegen en bestemmingen aan de Baltische Zee.

DFDS Seaways biedt al meer dan 140 jaar passagiersveerdiensten aan. De vloot van DFDS Seaways kan worden beschouwd als een van de grootste vloten van veerdienstaanbieders ter wereld. DFDS Seaways zag voor het eerst het levenslicht in 1866, toen verschillende Deense stoomschiprederijen fuseerden op initiatief van Carl Frederik.

Passagiers kunnen bij DFDS Seaways terecht voor korte vakanties in de vorm van minicruises. Daarnaast biedt DFDS overtochten aan voor passagiers die hun voertuig mee willen nemen op hun reizen door Europa en Scandinavië.

DFDS verzorgt al jarenlang overtochten op de routes Newcastle-IJmuiden, Harwich-Esbjerg en Oslo-Kopenhagen. Daarnaast werden onlangs ook routes overgenomen van Norfolkline, LD Lines, Transmanche Ferries en DFDS Lisco. De veerdiensten op deze routes opereren nu onder de naam DFDS Seaways.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van DFDS Seaways raadplegen en DFDS Seaways veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen DFDS Seaways ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle DFDS Seaways routes

DFDS Seaways klantenrecensies.

 • "Good service "

  We were 2 hours before and could go With an earlier boat 

  Lees meer Lees minder
 • "Review "

  Fijn personeel, erger dure drankjes en maaltijden. Weinig plekken om te zitten als je niets wilt nuttigen.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima samenwerking "

  Heel fijn dat als je eerder bent voor je checkin, dat je met een eerdere boor kan. Super!!

  Lees meer Lees minder
 • "Bootje varen"

  Blijkbaar was onze boot op de terugweg naar Calais uitgevallen, maar we konden mee met een ander schip naar Duinkerken. Een uurtje wachten, dat hoort er dan bij (duurde de vakantie ook een uurtje langer). Bootreis was aangenaam.

  Lees meer Lees minder