COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Hull - Rotterdam is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Engeland naar Nederland.

Aan boord van de schepen

Hull - Rotterdam Veerbootmaatschappij

  • 3 Sailings Weekly 11 hr
  • Get price

Hull Rotterdam Veerboot klantenrecensies

 • "Nette overtocht"

  Prima overtocht. Duidelijke informatie om bij de boot te komen. Vriendelijk en kundig personeel.

  'Pride of Hull' travelled on Pride of Hull

  Lees meer Lees minder
 • "prima geregeld"

  lekker vakantie vierend reizen

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lees meer Lees minder
 • "Matig"

  Goed: Incheck, direct aan boord, ruimte hut, eten in restaurant. Slecht: de hut is zeer gehorig, te weinig liften beschikbaar.

  'Pride of Hull' travelled on Pride of Hull

  Lees meer Lees minder
 • "Forgotten the LFT test"

  Traveled abroad for a Funeral. Forgotten about the LFT test. Luckily P&O had a facility to do the test. Another € 40 euro, but after negative allowed to travel.....

  'Pride of Hull' travelled on Pride of Hull

  Lees meer Lees minder

Hull naar Rotterdam Veerboot

De Hull Rotterdam veerdienst verbindt Engeland met Nederland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, P&O Ferries. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur.

Hull Rotterdam vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Hull Gids

De Engelse stad Hull (officiële naam: Kingston upon Hull) ligt in het ceremoniële graafschap the East Riding of Yorkshire. De havenstad ligt aan de oevers van de rivier de Hull die uitmondt in de Humber, op ongeveer 40 kilometer van de Noordzee. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de twaalfde eeuw. De stad werd gesticht door de monniken van Meaux Abbey die een haven nodig hadden voor de distributie van de wol die werd geproduceerd op het landgoed van het klooster.

Hull heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan en tal van bezoekers komen af op de vele sportieve en culturele evenementen. De stad was in 2017 de Britse Culturele Hoofdstad. Onder de bezienswaardigheden bevinden zich het oude centrum (Old Town), het museumkwartier (Museum Quarter), Hull Marina en The Deep, een aquarium dat is gelegen bij Sammy's Point. Hull City Football Club, de belangrijkste voetbalclub van de stad, is actief in de Premier League. Daarnaast heeft de stad een Super League Rugby team, Hull FC Rugby Club.

Vanuit de haven van Hull vertrekken veerboten naar Rotterdam/Europoort in Nederland. De reistijd bedraagt tussen de 10 en 11 uur. Er is ook een veerdienst naar Zeebrugge in België, een overtocht van ongeveer 14 uur. Daarnaast vertrekt er wekelijks een veerdienst naar Hamina in Finland.


Rotterdam Gids

Rotterdam is, na Amsterdam, de tweede stad van Nederland. Deze havenstad beschikt over hypermoderne gebouwen en architectonische hoogstandjes. De recente focus op design en duurzaamheid heeft Rotterdam echt een nieuw elan gegeven.

In het restaurant van observatietoren de Euromast kunnen bezoekers dineren op 100 meter hoogte terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht over de skyline van Rotterdam. In het Museumpark bevinden zich een aantal geweldige en vernieuwende musea, waaronder de Kunsthal.

Meer informatie over de rijke maritieme geschiedenis van Nederland, en Rotterdam in het bijzonder, vindt u in het Havenmuseum met een indrukwekkende collectie die onder andere bestaat uit schepen en havenkranen. Het Mariniersmuseum aan de Wijhaven vertelt de geschiedenis van het Korps Mariniers.

Vanuit de Rotterdamse haven vertrekken veerdiensten naar de stad Hull in het Verenigd Koninkrijk.