COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Moby Lines

Moby Lines verbindt het vasteland van Italië met de eilanden Sardinië, Corsica en Elba, met behulp van een vloot van kleurrijke schepen.

Moby Lines heeft maar liefst 130 jaar ervaring met het aanbieden van veerroutes en kan daardoor voortbouwen op een rijke traditie. De veerboten van Moby Lines zijn zeer comfortabel en ze doen niet onder voor de luxe cruiseschepen die varen tussen Italië, Sardinië, Corsica en Elba.

Bij Moby Lines begint uw vakantie zodra u aan boord stapt. Reizen met Moby Lines betekent dat u kunt genieten van een aangename omgeving.

Het speciale karakter van de boten van Moby Lines wordt weerspiegeld door een ontspannen sfeer aan boord. Bij Moby Lines vindt u een ruime keuze aan vertrekhavens en veerroutes waardoor uw reis zo prettig en ontspannen mogelijk verloopt.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Moby Lines bekijken en Moby Lines veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Moby Lines bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Moby Lines routes

Moby Lines klantenrecensies.

 • "Genua-Bastia"

  4 persoons hut met raam erg groot, terugreis zonder raam iets kleiner, maar nog steeds goed. Verder alles netjes ook de restaurants. Wel erg duur (het eten en drank en niet top kwaliteit). Wel jammer dat ik na de nachtreis een mega telefoon rekening had van mij provider omdat je op zee buiten de EU bent.. ik sliep maar toch is mijn telefoon contact gaan maken met dit netwerk. Daar kan Moby uiteraard niks aan doen.

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry"

  Heel aangename reis, voldoende afleiding voor kinderen, eten was zeker ok

  Lees meer Lees minder
 • "Bootreis Bastia - Genoa"

  Uitstekende vaart van Bastia naar Genoa beleefd, enige minpunt was het uur vertraging, 19.30uur over in plaats van 18.30uur.

  Lees meer Lees minder
 • "Goede reis, goede prijs last minute "

  Wij hebben 3 uur van te voren de boottocht geboekt. We waren weliswaar flexibel in plek van overvaren en bestemming, maar dit leek goedkoper dan een paar weken geleden. Je hoeft, in tegenstelling tot wat er op je ticket staat, je ticket niet te printen. Van Genua naar Bastia. Van 21.00-7.00. Hij ging echter pas om 22.00 weg, en we gingen pas om 9.00 van de boot af. Als je een hut boekt, kun je ook best een matje op de grond erbij leggen. Iedereen legt overigens matjes neer op het dek, dan is het sws gratis. Kamers zijn erg koud door de airco, dus wel iets extra’s meenemen om aan te doen. Zijn wel netjes, lekkere warme douche. Wij hebben niks uit het restaurant genuttigd, dus kan daar geen uitspraken over doen.

  Lees meer Lees minder