Moby Lines

Moby Lines verbindt het vasteland van Italië met de eilanden Sardinië, Corsica en Elba, met behulp van een vloot van kleurrijke schepen.

Met Moby Lines, u krijgt elke dag en elk seizoen een stijl van navigatie, gegarandeerd door 130 jaar traditie en ervaring. Het comfort is meestal te merken aan boord een van de cruiseschepen die overtochten verzorgen tussen Italië, Sardinië, Corsica en Elba.

Je bent nooit alleen als je met Moby Lines reis, uw vakantie begint zodra u aan boord stapt! Reizen met Moby betekent het gevoel van gemak, in een aangename omgeving met een hartelijke sfeer.

Uitgerust met speciale architectonische kenmerken en een bijzonder interieur, de Fast Cruise schepen hebben een bijzonder karakter die weerspiegeld wordt in de sfeer aan boord voldoet aan de wensen van elke reiziger.

Met een keuze uit tal van vertrekhavens en ferry routes, wat je bestemming ook is, de schepen van Moby Lines zijn uitgerust met faciliteiten om uw reis zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken.

Met directferries.be krijgt u de mogelijkheid om Moby Lines dienstregelingen en tarieven te bekijken, en om Moby Lines ferry tickets te boeken. Wij zullen indien mogelijk Moby Lines dienstregelingen en tarieven vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Moby Lines routes

Moby Lines klantenrecensies.

 • "Genua - Bastia"

  Dit was voor ons de eerste keer en we hebben ervan genoten. De kinderen vonden het super om in een kajuit te slapen.

  'Tim' reiste met Moby Lines aan boord de Moby Corse

  Lees meer Lees minder
 • "MET MOBY NAAR OLBIA EN VAN OLBIA NAAR LIVORNO"

  Prachtige ervaring met deze maatschappij. Alles perfekt geregeld zowel het inschepenen, de toewijzing van de slaapcabine, de maaltijden in het restaurant en de timing. Proficiat aan alle medewerkers en zeker tot een volgende keer ! Grazie mille a tutti !

  'Anonieme' reiste met Moby Lines

  Lees meer Lees minder
 • "Rustige reis "

  Wij hebben goede ervaringen met de Moby Lines. Rustige heen en terugreis gehad. Alles netjes geregeld en op tijd. Ook aan boord voldoende faciliteiten om jezelf en de kids bezig te houden. Wij hadden een hond bij ons en dat is ook goed gegaan. Vriendelijk personeel aan boord (Italiaans).

  'J.F. ter Hart' reiste met Moby Lines aan boord de Moby Vincent

  Lees meer Lees minder
 • "piombino-olbia"

  zeer mooi schip, alles ging vlot prachtige overvaart.

  'Luc' reiste met Moby Lines aan boord de Moby Tommy

  Lees meer Lees minder