Moby Lines

Moby Lines verbindt het vasteland van Italië met de eilanden Sardinië, Corsica en Elba, met behulp van een vloot van kleurrijke schepen.

Moby Lines heeft maar liefst 130 jaar ervaring met het aanbieden van veerroutes en kan daardoor voortbouwen op een rijke traditie. De veerboten van Moby Lines zijn zeer comfortabel en ze doen niet onder voor de luxe cruiseschepen die varen tussen Italië, Sardinië, Corsica en Elba.

Bij Moby Lines begint uw vakantie zodra u aan boord stapt. Reizen met Moby Lines betekent dat u kunt genieten van een aangename omgeving.

Het speciale karakter van de boten van Moby Lines wordt weerspiegeld door een ontspannen sfeer aan boord. Bij Moby Lines vindt u een ruime keuze aan vertrekhavens en veerroutes waardoor uw reis zo prettig en ontspannen mogelijk verloopt.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Moby Lines bekijken en Moby Lines veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Moby Lines bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Moby Lines routes

Moby Lines klantenrecensies.

 • "Goede reis, goede prijs last minute "

  Wij hebben 3 uur van te voren de boottocht geboekt. We waren weliswaar flexibel in plek van overvaren en bestemming, maar dit leek goedkoper dan een paar weken geleden. Je hoeft, in tegenstelling tot wat er op je ticket staat, je ticket niet te printen. Van Genua naar Bastia. Van 21.00-7.00. Hij ging echter pas om 22.00 weg, en we gingen pas om 9.00 van de boot af. Als je een hut boekt, kun je ook best een matje op de grond erbij leggen. Iedereen legt overigens matjes neer op het dek, dan is het sws gratis. Kamers zijn erg koud door de airco, dus wel iets extra’s meenemen om aan te doen. Zijn wel netjes, lekkere warme douche. Wij hebben niks uit het restaurant genuttigd, dus kan daar geen uitspraken over doen.

  'Geertje' reiste met Moby Lines

  Lees meer Lees minder
 • "Goede overtocht"

  Op aanraden van kennissen een nachtboot genomen. Is ons prima bevallen. De buitenhut overtrof onze verwachtingen.

  'Floris' reiste met Moby Lines aan boord de Moby Wonder

  Lees meer Lees minder
 • "Super-de-Puper leuke overtocht (gezegd door de kinderen)"

  We hadden zeer op tijd gereserveerd waardoor we een nette prijs hadden om op Corsica te kunnen komen met ons gezin (kinderen 5, 3 en 1 jaar oud). De bewegwijzering in Genua kon beter ;) maar de overtocht voor ons en onze kinderen was super! We hadden een hut (beide keren zonder raam gekozen), heel relaxed voor overdag, zodat de jongste en een van de ouders toch heerlijk hebben geslapen. Leuke ballenbak, ze hebben zich super vermaakt!

  'Anonieme' reiste met Moby Lines aan boord de Moby Corse

  Lees meer Lees minder
 • "Vertrekpunt in Genua"

  Over de overtocht met Moby kunnen we alleen maar positief zijn. Waar we absoluut niet tevreden mee zijn is de zeer beperkte informatie die we van direct ferries kregen over waar we mochten inschepen. We vragen ons nog steeds af hoe we het uiteindelijk gevonden hebben, wellicht per toeval. Mvg, Willem

  'Willem' reiste met Moby Lines

  Lees meer Lees minder