COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Moby Lines

Moby Lines verbindt het vasteland van Italië met de eilanden Sardinië, Corsica en Elba, met behulp van een vloot van kleurrijke schepen.

Moby Lines heeft maar liefst 130 jaar ervaring met het aanbieden van veerroutes en kan daardoor voortbouwen op een rijke traditie. De veerboten van Moby Lines zijn zeer comfortabel en ze doen niet onder voor de luxe cruiseschepen die varen tussen Italië, Sardinië, Corsica en Elba.

Bij Moby Lines begint uw vakantie zodra u aan boord stapt. Reizen met Moby Lines betekent dat u kunt genieten van een aangename omgeving.

Het speciale karakter van de boten van Moby Lines wordt weerspiegeld door een ontspannen sfeer aan boord. Bij Moby Lines vindt u een ruime keuze aan vertrekhavens en veerroutes waardoor uw reis zo prettig en ontspannen mogelijk verloopt.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Moby Lines bekijken en Moby Lines veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Moby Lines bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Moby Lines routes

Moby Lines klantenrecensies.

 • "prima geregeld"

  we hebben 2 veertochten gemaakt met Moby, beiden geboekt via direct ferries. Het was beiden prima in orde, zowel het boeken/afhandelen van direct ferries als de overtochten zelf. Heenreis van Livorno naar Bastia, de ochtendboot. Lekker overdag en rondkijken over zee... Terug Bastia - Genua, in een hut is het slapen altijd wat minder dan je eigen of een hotel bed, maar daar waren we op ingesteld.

  Lees meer Lees minder
 • "Effe zoeken van tevoren..."

  Alles is vlekkeloos verlopen, snel en gemakkelijk aan boord en van boord gereden. Voorzieningen aan boord zijn prima. Vier dingen had ik echter graag van tevoren geweten: 1. De coordinaten van het vertrekpunt of minstens een nauwkeurig adres in de havens. Livorno en Olbia hebben meerdere havens en als je de dag van tevoren niet op verkenning gaat, heb je een goede kans dat je naar de verkeerde haven rijdt. 2. Als je een reserveringsbevestiging hebt, dan moet je die van tevoren even inwisselen voor een boarding ticket. Dat wisten we van te oren niet. Dat inwisselen moet je doen bij het ticket bureau, waar je echter van tevoren het adres niet van weet. Dat is overigens in de haven, dus vlakbij het vertrekpunt. 3. Er wordt gesuggereerd dat er een camperdeck is, maar in de praktijk is dat gewoon nier waar. Dus als je 's nachts reist dan moet je op het laatste moment een cabine bij boeken of ergens op een bank of in een stoel gaan liggen. 4. Je moet er minstens 90 minuten van tevoren zijn, maar ze beginnen al minstens twee uur van tevoren met het inladen van de voertuigen. We zijn daags van tevoren in de haven op verkenning gegaan. Als we dat niet hadden gedaan was het ook wel goed gekomen, maar dan had het toch wel wat stress opgeleverd!

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht tussen Genua en Bastia visa versa."

  We hebben van een goede overtocht genoten tussen Genua en Bastia visa versa. We hadden de nachtboot en hebben voor de overnachting een "buitenhut" geboekt. Deze zag er keuring uit. Alle voorzieningenwaren aanwezig en de bedden waren van een prima kwaliteit. De informatieverstrekking in Genua betreffende het boarden was duidelijk. In Bastia was dit echter niet het geval. Het informatieloket van Moby Lines was gesloten en de reizigers konden dus niet geïnformeerd worden waar zij de auto's konden opstellen met als gevolg een redelijke verkeerschaos. Dit hoort ook wel een beetje bij de sfeer in de Zuideuropese landen. Al met al kunnen wij Moby Lines zeker aanbevelen voor een overtocht tussen Genua en Bastia.

  Lees meer Lees minder
 • "Perfect !"

  Alles is perfect verlopen ! Stipt , vriendelijke crew , lekkere koffie ... 10 op 10

  Lees meer Lees minder