COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Babou One

Babou One biedt het hele jaar door veerdiensten aan in Guadeloupe, een overzees departement van Frankrijk dat is gelegen in het Caribisch gebied. Reizigers kunnen kiezen voor overtochten naar La Desirade of seizoensgebonden excursies maken naar Marie-Galante en Les Saintes.

Babou One beschikt over een groot en modern vaartuig dat voor het eerst in gebruik werd genomen in 2012. Deze 25 meter lange veerboot heeft voldoende capaciteit voor 200 passagiers en beschikt over een grote lounge met airco op het benedendek. Als u liever buiten zit, kunt u helemaal tot rust komen op het ruime zonnedek en genieten van het uitzicht over de kustlijn van Guadeloupe en zijn pittoreske eilanden.

Veiligheid en comfort staan hoog in het vaandel bij Babou One. Een team van vriendelijke medewerkers staat klaar om ervoor te zorgen dat uw reis zorgeloos verloopt. Met de Babou One vaart u in slechts veertig minuten van het prachtige eiland La Desirade naar Guadeloupe.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Babou One snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.