FRS
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

FRS

FRS verzorgt snelle overtochten tussen Spanje en Marokko, via de Straat van Gibraltar.

Sinds het begin van dit millenium biedt FRS het hele jaar door veerdiensten aan tussen Tarifa en Tangier. De kortste overtocht tussen Europa en Afrika duurt slechts 35 minuten. Daarnaast verzorgt FRS overtochten naar Tangier vanuit Algeciras en Gibraltar.

FRS beschikt over een vloot van snelle, moderne vaartuigen: van kleine watertaxi's tot snelle catamarans. Het bedrijf is inmiddels marktleider als het gaat om overtochten van en naar Tangier. Jaarlijks vervoert FRS meer dan 1,5 miljoen passagiers tussen Spanje en Marokko. FRS is altijd bezig met internationale uitbreiding. Het bedrijf is van een regionale rederij uitgegroeid tot een wereldwijd actief bedrijf met kantoren in Europa, Afrika, de Cariben en het Midden-Oosten,

De vloot bestaat uit de grote catamaran genaamd Tarija Jet, de iets kleinere boten Ceuta Jet en Algeciras Jet, en drie grotere veerboten die worden ingezet op langere overtochten en meer ruimte hebben voor voertuigen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu FRS dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

FRS routes and ports

FRS klantenrecensies.

 • "voor herhaling vatbaar"

  alles was in orde, service , hulpvaardigheid, hygiëne,

  Lees meer Lees minder
 • "Tanger Algeciras"

  Alles was goed behalve passagiers die stoelen bezet hielden. Hierdoor moesten ik vele andere op de grond zitten of liggen. Vind dat personeel harder mag optreden. Misschien beveiligers van Royaume security

  Lees meer Lees minder
 • "Wereld van verschil"

  Hi, Heen met Balearia, terug met de Kattegat van Direferries, 55 euro goedkoper, beter schip, mooi buitendek. Niet over nadenken, boeken. Een groet, René van Koekenberg

  Lees meer Lees minder
 • "Goed georganiseerd en prettig gereisd"

  De check in via internet was goed. Aan boord alles goed georganiseerd. Prettige boot, vriendelijk personeel. Lekkere stokbroodjes.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.