Sealink Rottnest
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Sealink Rottnest

Sealink Rottnest verzorgt overtochten in West-Australië. Dit gebied is misschien niet zo bekend als de oostkust van het land, maar zeker de moeite waard. Het bedrijf opereert op basis van een zeer betrouwbare dienstregeling met overtochten vanuit de dynamische stad Perth naar het prachtige Rottnest Island.

Dankzij Sealink Rottnest profiteren passagiers van zeer betaalbare overtochten langs de westkust van Australië. Het comfortabele interieur van de vaartuigen en het vrolijke personeel aan boord zorgen ervoor dat iedere overtocht met Sealink Rottnest een onvergetelijke ervaring is. Aan de bar kunt u drankjes en zoete en hartige versnaperingen bestellen.

De vaartuigen zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De bemanningsleden kunnen bovendien helpen met het in- en uitladen van uw bagage waardoor de reis soepel verloopt.

Direct Ferries biedt Sealink Rottnest dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Sealink Rottnest overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Sealink Rottnest dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.