COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Grisslehamn - Eckero is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Zweden naar Ålandeilanden pagina.

Grisslehamn - Eckero Veerbootmaatschappij

    • 3 Afvaarten / Dag 1 uur 45 min
    • Prijsaanvraag

Grisslehamn naar Eckero Veerboot

De Grisslehamn Eckero veerdienst verbindt Zweden met Ålandeilanden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Eckerö Linjen. De veerdienst gaat maximaal 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 45 minuten.

Grisslehamn Eckero vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Grisslehamn Gids

Grisslehamn is een stad gelegen aan de kust van de Zee van Aland in Zweden. Grisslehamn is de belangrijkste stad op het eiland Vaddo en ligt ongeveer 110 km ten noorden van Stockholm. De stad is al lang de plaats van vertrek naar Aland. De oude vissershaven heeft een aantal vissen winkels en cafés voor bezoekers. Als u de stad wilt zien en de omgeving verkennen dan zijn fietsen te huren bij de jachthaven. In het noorden van de stad is een stad genaamd Singo waar IJsland pony's kunnen worden gereden. De schilder, illustrator en auteur, Albert Engström, woonde in de stad vanaf het begin van de 20e eeuw en er is een museum in de haven, waar u veel van zijn werk kunt zien. Aan de rand van de stad kun je zijn atelier op de rotsen met uitzicht op de zee zien.

De Eckerö Linjen Grisslehamn-Eckero veerdienst tussen Zweden en Aland is de enige dienst op deze route. De reistijd is ongeveer 1 uur 45 minuten.


Eckero Gids

De stad Eckero ligt in Aland, een autonoom gebied dat onder de soevereiniteit van Finland valt. Ondanks het feit dat de stad onder de Finse soevereiniteit valt, ongeveer 90% van de inwoners spreken Zweeds. De gemeente werd voorheen ook bekend als Ekkerö in de Fins documenten, maar wordt tegenwoordig ook in het Fins "Eckerö" genoemd. Eckerö Linjen biedt een veerverbinding tussen Berghamn in Storby, Eckerö en Grisslehamn op Väddö, Norrtälje in Zweden. Het beroemdste gebouw is de Post en Douane huis, de grootste en meest indrukwekkende gebouw opgetrokken aan hulp postdiensten tussen Stockholm en Sint-Petersburg was. Het gebouw werd gebouwd in 1828.

Aland is een autonoom, gedemilitariseerd, eentalig Zweeds-sprekende regio van Finland, dat bestaat uit een archipel ligt aan de ingang van de Botnische Golf in de Baltische Zee. Collectief, de eilanden in de archipel vormen de kleinste regio van Finland, die samen 0,49% van het landoppervlak en 0,50% van de bevolking.

Vanuit de haven kunnen passagiers per veerboot reizen naar Grisslehamn.