COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Sindo Ferry

Sindo Ferry verbindt Singapore met tal van eilanden in de Indonesische provincie Riau.

Sindo Ferry werd opgericht na de overname van Penguin Ferry Services in 2011 en is momenteel de grootste veerbootmaatschappij van Singapore.

De veerboten van Sindo Ferry varen vanuit de terminals in Harbourfront Centre en Tanah Merah naar de havens van Batam, Sekupang, Tanjung Balai en Tanjung Pinang.

Sindo Ferry maakt deel uit van een netwerk van bedrijven in de toeristische sector en beschikt over ruim 20 jaar ervaring met het aanbieden van veerdiensten. Klantenservice staat zeer hoog in het vaandel bij Sindo Ferry.

De vloot van Sindo Ferry bestaat uit 13 moderne, snelle en comfortabele veerboten met voldoende capaciteit voor 150 tot 300 passagiers.

Direct Ferries biedt Sindo Ferry dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Sindo Ferry overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Sindo Ferry dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.