Corsica Linea
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Corsica Linea

Corsica Linea is de nieuwe merknaam van Maritima Ferries. Corsica Linea is gericht op het aanbieden van de beste service aan het Franse eiland Corsica in de Middellandse Zee.

Corsica Linea belichaamt een nieuwe verandering van aandeelhouders. In januari 2016 werd Patrick Rocca gekozen als de nieuwe koper onder zijn dochteronderneming, MCM. Echter, na maanden juridische controverse, een consortium van 15 aandeelhouders in het kader van Corsica Maritima groep nam controle van het bedrijf en heeft besloten om een ​​nieuwe naam en verschillende kleuren te gebruiken.

De rode schepen van Corsica Linea bieden diensten het hele jaar door vanuit Marseille, de belangrijkste handelspartners haven van Frankrijk. Regelmatige overtochten naar de Corsicaanse havens van Ajaccio, Propriano, Bastia en Ile Rousse, evenals directe verbindingen naar de badplaats Porto-Vecchio worden ook verzorgd.

Uw vakantie begint het moment dat je aan boord van de Corsica Linea cruiseschepen stapt. De schepen zijn goed uitgerust met een scala van hutten en hun cruise ferry, 'Danielle Casanova' kan tot 2200 passagiers en 700 voertuigen vervoeren. Het schip Jean Nicoli is het eerste vernieuwde schip onder de Corsica Linea kleuren en het logo toont ook een hoofd van een Moor, het symbool van de Corsicaanse vlag.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Corsica Linea raadplegen en Corsica Linea veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Corsica Linea ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Corsica Linea routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Corsica Linea klantenrecensies.

 • "Nette veerboot, op tijd"

  Overtocht was prima, de incheck locatie in Marseille was voor ons als voetgangers niet goed te vinden aangezien buiten de openingstijd de rolluiken dicht waren en het van de buitenkant van het gebouw dan niet duidelijk was dat daar de incheck voor Corsica Linea was (wij gingen overdag al even verkennen waar we begin van de avond moesten zijn, om te zorgen dat we tijdig op de juiste plaats zouden zijn).. De boarding voor auto's was wel duidelijker aangegeven. Verder zou het met regelmatig buitenlandse reizigers wel fijn zijn als bijvoorbeeld de menukaart ook in het engels beschikbaar zou zijn. Eten aan boord was prima. Wij wouden bij de terugreis op de boot nog een hut boeken, net als we de heenreis hadden gedaan....echter de heenreis betaalden we hier 62 euro voor....op de terugreis vroeg men voor dezelfde hut 142 euro. Beide keren waren de hutten dus niet volgeboekt.

  Lees meer Lees minder
 • "Heerlijke reis, supervriendelijk persneel"

  We hebben een heel comfortabele overtocht gehad. Personeel is top!

  Lees meer Lees minder
 • "uitstekende boot"

  Zeer fijne overtocht met een uitermate mooie boot. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Niet te vergeten een mooie binnen hut.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima!"

  min-puntje: nummer van het dpk was niet aangegeven. Allen met wat navraag kwamen wij te weten voor wij ons precies moesten aanmelden. positieve punten: duidelijke check-in, ... prima maaltijden (wat lang niet op alle ferries het geval is!)

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.