COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Corsica Linea

Corsica Linea is de nieuwe merknaam van Maritima Ferries. Corsica Linea is gericht op het aanbieden van de beste service aan het Franse eiland Corsica in de Middellandse Zee.

Corsica Linea belichaamt een nieuwe verandering van aandeelhouders. In januari 2016 werd Patrick Rocca gekozen als de nieuwe koper onder zijn dochteronderneming, MCM. Echter, na maanden juridische controverse, een consortium van 15 aandeelhouders in het kader van Corsica Maritima groep nam controle van het bedrijf en heeft besloten om een ​​nieuwe naam en verschillende kleuren te gebruiken.

De rode schepen van Corsica Linea bieden diensten het hele jaar door vanuit Marseille, de belangrijkste handelspartners haven van Frankrijk. Regelmatige overtochten naar de Corsicaanse havens van Ajaccio, Propriano, Bastia en Ile Rousse, evenals directe verbindingen naar de badplaats Porto-Vecchio worden ook verzorgd.

Uw vakantie begint het moment dat je aan boord van de Corsica Linea cruiseschepen stapt. De schepen zijn goed uitgerust met een scala van hutten en hun cruise ferry, 'Danielle Casanova' kan tot 2200 passagiers en 700 voertuigen vervoeren. Het schip Jean Nicoli is het eerste vernieuwde schip onder de Corsica Linea kleuren en het logo toont ook een hoofd van een Moor, het symbool van de Corsicaanse vlag.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Corsica Linea raadplegen en Corsica Linea veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Corsica Linea ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Corsica Linea routes

Corsica Linea klantenrecensies.

 • "uitstekende boot"

  Zeer fijne overtocht met een uitermate mooie boot. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Niet te vergeten een mooie binnen hut.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima!"

  min-puntje: nummer van het dpk was niet aangegeven. Allen met wat navraag kwamen wij te weten voor wij ons precies moesten aanmelden. positieve punten: duidelijke check-in, ... prima maaltijden (wat lang niet op alle ferries het geval is!)

  Lees meer Lees minder
 • "Aangename overzet op weg naar huis"

  Eenvoudig en vlot inschepen, vriendelijke en attente ontvangst, ruime bar en restaurant waar je niet opeen gepropt bent en erg vriendelijk en bekwaam personeel.

  Lees meer Lees minder
 • "Zeer tevreden."

  Prima geregeld en begeleiding ter plaatse!

  Lees meer Lees minder