Porto Santo Line

Porto Santo Line biedt al ruim twintig jaar veerdiensten aan tussen de Portugese eilanden Madeira en Porto Santo in de Noord-Atlantische Oceaan.

De zestig kilometer lange afstand tussen beide eilanden wordt per veerboot dagelijks afgelegd in ongeveer tweeënhalf uur. In het hoogseizoen wordt de dienstregeling uitgebreid.

Porto Santo Line begon in het midden van jaren negentig toen het bedrijf de opdracht kreeg om de verbinding over zee tussen Madeira en Porto Santo te verzorgen. Vervolgens werd een schip genaamd Lobo Marinho aangekocht. Dit schip werd in 2003 gerenoveerd en beschikt over een luxueus interieur met eersteklas lounges.

Lobo Marinho heeft voldoende capaciteit voor 150 voertuigen en meer dan 1000 passagiers. Aan boord vindt u een eersteklas lounge, verschillende bars, restaurants, winkels, bioscoop, games rooms, speelruimte voor de kinderen en een zonnedek. Zo verloopt uw overtocht plezierig en comfortabel.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Porto Santo Line snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Porto Santo Line routes