Sea's Young
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Sea's Young

Sea's Young is een Chinese veerbootmaatschappij. De veerboten van Sea’s Young varen over de Parelrivierdelta vanuit de haven van Humen in de provincie Dongguan (Zuidoost-China) naar het vliegveld van Hong Kong.

Sea’s Young werd opgericht in 1984 en is eigendom van de overheid. De medewerkers van Sea’s Young zijn vriendelijk en deskundig. In 2003 ging Sea’s Young een samenwerking aan met het vliegveld van Hong Kong. Hierdoor is het voor passagiers na landing op het vliegveld van Hong Kong nog makkelijker om te reizen door de Parelrivierdelta.

De overtocht tussen Humen en het vliegveld van Hong Kong duurt slechts 60 minuten. Sea’s Young beschikt over twee snelle veerboten. De Taijian werd ontworpen in Australië en beschikt over comfortabele cabines en uitstekende eetgelegenheden. Aan boord is voldoende capaciteit voor 318 mensen. Passagiers kunnen tegen bijbetaling kiezen voor voorrang bij het in- en uitchecken. De Dongtai’an is een luxe veerboot met lcd-tv's en comfortabele stoelen.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Sea's Young snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.