COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Sea's Young

Sea's Young is een Chinese veerbootmaatschappij. De veerboten van Sea’s Young varen over de Parelrivierdelta vanuit de haven van Humen in de provincie Dongguan (Zuidoost-China) naar het vliegveld van Hong Kong.

Sea’s Young werd opgericht in 1984 en is eigendom van de overheid. De medewerkers van Sea’s Young zijn vriendelijk en deskundig. In 2003 ging Sea’s Young een samenwerking aan met het vliegveld van Hong Kong. Hierdoor is het voor passagiers na landing op het vliegveld van Hong Kong nog makkelijker om te reizen door de Parelrivierdelta.

De overtocht tussen Humen en het vliegveld van Hong Kong duurt slechts 60 minuten. Sea’s Young beschikt over twee snelle veerboten. De Taijian werd ontworpen in Australië en beschikt over comfortabele cabines en uitstekende eetgelegenheden. Aan boord is voldoende capaciteit voor 318 mensen. Passagiers kunnen tegen bijbetaling kiezen voor voorrang bij het in- en uitchecken. De Dongtai’an is een luxe veerboot met lcd-tv's en comfortabele stoelen.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Sea's Young snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Sea's Young routes