COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Oslo - Kiel is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Noorwegen naar Duitsland.

Aan boord van de schepen

Oslo - Kiel Veerbootmaatschappij

  • 8 Sailings Weekly 20 hr
  • Get price

Oslo Kiel Veerboot klantenrecensies

 • "Heerlijke overtocht "

  Wij hadden een standaard hut met opklapbed. Deze hut kijkt uit op de winkel horeca straat echt gezellig.  Hut is voorzien van bank , grote spiegel, föhn , tv , koelkast. Badkamer met lekkere douche. Wij dineerden in het restaurant als afsluiting van de vakantie. Voor het betaalde buffet wordt 710 kronen in mindering gebracht.   

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Fantastischen ervaring!"

  Prachtige kamer, fantastische voorzieningen ècht vakantie!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht Oslo-Kiel"

  weer een prima reis. prettig verrast met de cabine. eten was prima- aanrader om van te voren te boeken voor het eten.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Fantastische reis!"

  Geweldige ervaring.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Oslo naar Kiel Veerboot

De Oslo Kiel veerdienst verbindt Noorwegen met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Color Line. De veerdienst gaat maximaal 8 keer per week met een vaartijd van ongeveer 20 uur.

Oslo Kiel vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Oslo Gids

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, die een boog van het land inneemt op het noordelijkste einde van de Oslofjord, en bijna wordt gehalveerd door de Nesodden schiereiland tegenover de stad in het zuiden. De rest van de stad wordt omgeven door heuvels en bergen met zo'n 40 eilanden gelegen binnen de stadsgrens. Oslo is een compacte stad en is gemakkelijk te verkennen met het openbaar vervoer. Het is ook mogelijk om fietsen te huren in het centrum van de stad. Oslo heeft een groot en gevarieerd aanbod van culturele attracties, verschillende gebouwen met kunstwerken van Edvard Munch en diverse andere internationale kunstenaars, maar ook verschillende Noorse kunstenaars. De Noorse regering heeft onlangs grote sommen geld geïnvesteerd in culturele installaties, installaties, gebouwen en festivals in de stad.

De grote haven van Oslo verbindt de stad met bestemmingen in Denemarken en Duitsland. De faciliteiten in de terminal zijn beperkt, maar zijn onder andere een koffiebar en een kleine vertrekhal. Bars en restaurants bevinden zich zeer dicht bij de terminal. Er zijn dagelijkse diensten naar Kopenhagen, Denemarken, met een vaartijd van ongeveer 16 uur, Kiel, Duitsland, met een vaartijd van ongeveer 19 uur en 30 minuten, Hirtshals, Denemarken (vaartijd: 10 uur) en Frederikshavn, Denemarken (vaartijd: 8 uur en 30 minuten).


Kiel Gids

De Noord-Duitse stad Kiel ligt in het zuidoosten van het schiereiland Jutland en aan de oevers van de Baltische Zee. De stad ligt ongeveer 90 km ten noorden van de stad Hamburg en is een van de belangrijkste maritieme hubs van Duitsland. Kiel is thuisbasis van de Duitse marine Baltische vloot, en blijft een grote high-tech scheepsbouw centrum. Kiel is ook een belangrijk zeevervoer hub, dankzij de ligging op het Kiel Fjord (Kieler Fjord) en de drukste kunstmatige waterweg in de wereld, Kiel Canal (Nord-Ostsee-Kanal). Een aantal veerboten naar Zweden, Noorwegen, Rusland en andere landen opereren vanuit de haven van de stad. Vandaag, Kiel haven is een belangrijke aanloophaven voor cruiseschepen verkennen van de Baltische Zee.

Voor bezoekers die de stad willen verkennen, Kiel beschikt ook over een aantal musea, waaronder zoölogische, geologische, historische, beeldende kunst, industriële en militaire musea. Opvallend is de Stadt- und Schifffahrtsmuseum Warleberger Hof (Stad en Maritiem Museum), die behoort tot de vereniging Museen am Meer.