Caronte & Tourist
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Caronte & Tourist

Caronte & Tourist verzorgt overtochten tussen de haven van Salerno op het Italiaanse vasteland en de haven van Messina op het eiland Sicilië.

Caronte & Tourist biedt al particuliere veerdiensten aan sinds 1965. De route tussen Salerno en Messina werd in 2001 ingesteld om te voldoen aan de nieuwe wetgeving over de inperking van de maximale reistijd voor bestuurders van commerciële voertuigen. Op de lijn Salerno-Messina beschikt Caronte & Tourist over twee veerboten: Cartour Beta en Cartour Gamma. Beide schepen kunnen een maximale snelheid bereiken van 25 knopen en beschikken over voldoende capaciteit voor 800 auto's, 150 vrachtwagens en ongeveer 1000 passagiers. Aan boord van deze vaartuigen vindt u speelruimtes voor kinderen, winkels, een restaurant en uitstekende cabines. Zo verloopt de 9 uur durende overtocht comfortabel en soepel.

Caronte & Tourist heeft altijd veel nadruk gelegd op efficiëntie en snelheid. Hierdoor biedt het bedrijf een service die ongeëvenaard is binnen de sector. Bovendien behoort de Straat van Messina tot de mooiste plekken ter wereld. Onderweg kunt u genieten van prachtige uitzichten op de Siciliaanse en Calabrische kustlijnen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Caronte & Tourist dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Caronte & Tourist klantenrecensies.

  • "Relax"

    Prima tocht op een bijna leeg schip

    Lees meer Lees minder
  • "rustige nacht"

    Onze ervaring met C&T is uitsluitend positief. Omdat de boot midden inde nacht zou vertrekken en wij met onze auto/caravan combinatie niet graag door het donker naar de haven wilden rijden hebben wij C&T om advies gevraagd. Hun reactie was dat wij , als wij bijvoorbeeld nog wat tijd in Messina zouden willen doorbrengen (toeristisch stads bezoek) dat wij dan onze combinatie op het C&T terrein mogen stallen. Volgens C&T is er in Messina geen goede parkeermogelijkheid voor een auto met caravan. Wij hebben dankbaar van hun aanbod gebruik gemaakt.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.