COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Sealink Northern Territory

SeaLink Northern Territory verzorgt snelle overtochten tussen Darwin, Mandorah en de Tiwi Islands.

De vloot van SeaLink Northern Territory bestaat onder andere uit de Tiwi Mantawi, een grote catamaran met voldoende capaciteit voor 195 passagiers en een maximale snelheid van 24 knopen. Aan boord van Tiwi Mantawi vindt u een café, lounges met airco en een ruim zonnedek. De kleinere catamaran James Grant biedt plaats aan 110 passagiers en beschikt over een lounge en een zonnedek. Tijdens de overtocht kunt u snacks en koude drankjes kopen.

De medewerkers van SeaLink Northern Territory hebben veel ervaring met het reizen naar de Tiwi Islands en geven u graag meer informatie over deze prachtige bestemming.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Sealink Northern Territory bekijken en Sealink Northern Territory veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Sealink Northern Territory bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.