COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Sealink Northern Territory

SeaLink Northern Territory verzorgt snelle overtochten tussen Darwin, Mandorah en de Tiwi Islands.

De vloot van SeaLink Northern Territory bestaat onder andere uit de Tiwi Mantawi, een grote catamaran met voldoende capaciteit voor 195 passagiers en een maximale snelheid van 24 knopen. Aan boord van Tiwi Mantawi vindt u een café, lounges met airco en een ruim zonnedek. De kleinere catamaran James Grant biedt plaats aan 110 passagiers en beschikt over een lounge en een zonnedek. Tijdens de overtocht kunt u snacks en koude drankjes kopen.

De medewerkers van SeaLink Northern Territory hebben veel ervaring met het reizen naar de Tiwi Islands en geven u graag meer informatie over deze prachtige bestemming.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Sealink Northern Territory bekijken en Sealink Northern Territory veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Sealink Northern Territory bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Sealink Northern Territory routes