COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Koh Lanta - Koh Phi Phi is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Thailand naar Phi Phi Island pagina.

Koh Lanta - Koh Phi Phi Veerbootmaatschappij

  • 7 Afvaarten / Week 1 uur
  • Prijsaanvraag
  • 14 Afvaarten / Week 1 uur
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 30 min
  • Prijsaanvraag

Koh Lanta naar Koh Phi Phi Veerboot

De Koh Lanta Koh Phi Phi veerdienst verbindt Thailand met Phi Phi Island en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Bundhaya Speed Boat varen tot maximaal 7 keer per week, Chaokoh Ferry 14 keer per week & de veerdienst van Satun Pakbara Speed Boat Club vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 28 overtochten per week op de Koh Lanta Koh Phi Phi route tussen Thailand en Phi Phi Island en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.