Rødne Fjord Cruise
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Rødne Fjord Cruise

Rødne Fjord Cruise is een van de grootste veerbootmaatschappijen van Noorwegen. Het bedrijf verzorgt overtochten tussen de stad Bergen aan de Noorse westkust en Rosendal aan de zuidkust van de Hardangerfjorden.

Rødne Fjord Cruise werd opgericht in 1956 en richtte zich in eerste instantie op het vervoeren van schoolkinderen. Sinds het prille begin heeft Rødne Fjord Cruise een enorme groei doorgemaakt. Vandaag de dag biedt het bedrijf de snelste overtochten aan tussen Bergen en Hardanger. Het hele jaar door vinden er afvaarten plaats.

De Hardangerfjord Express Boat Service verzorgt een twee uur durende toeristische overtocht langs de prachtige fjorden en meren van West-Noorwegen. De veerboot reist tussen Bergen en Rosendal. In Rosendal bevindt zich het mooie landgoed Baroniet Rosendal, ook wel bekend als het kleinste kasteel van Scandinavië.

Rødne Fjord Cruise biedt ook overtochten aan naar Flesland, een kleine gemeente ten zuiden van Bergen.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Rødne Fjord Cruise raadplegen en Rødne Fjord Cruise veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Rødne Fjord Cruise ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.