Boek uw overtocht naar Algiers

De veerhaven van Algiers in Algerije verbindt u met Marseille in Frankrijk met een keuze uit 1 ferry overtochten per week. De duur van de Algiers naar Marseille overtocht uit 25 uur en het kruispunt wordt bediend door Corsica Linea.

Algiers Havenkaart

Klik voor Kaart

Algiers Veerboot Alternatieven

Algiers Veerdiensten

 • Corsica Linea
  • 1 Afvaart / Week 25 uur
  • Prijsaanvraag

Algiers Gids

In het centraal noorden van Algerije ligt de hoofdstad en tevens grootste stad Algiers. Gelegen ten westen van een baai aan de Middellandse Zee is Algiers een belangrijke havenstad met 2 aangelegde havens.

De stad bestaat uit een modern gedeelte dat aan het water ligt, en een oud gedeelte dat op de helling van de steile heuvel achter het moderne gedeelte gebouwd is.

Vanwege de recentelijke problemen in het land begroet Algerije tegenwoordig maar weinig toeristen. Echter, de pracht van hoofdstad Algiers, ook wel de Witte Dame van Boord-Afrika genoemd, stijgt boven al het geweld uit. Door de turbulente geschiedenis heeft de stad een rijk cultuurgoed, van Moorse moskeeën, Ottomaanse paleizen en de Casbah tot Berberse forten en Frans koloniale boulevards. Elke cultuur-, architectuur-, literatuur- en kunstliefhebber zal versteld staan.

Het waterfront is waar de Algerijnen naartoe gaan om te ontspannen en het is een prachtige plek om de lokale bevolking te ontmoeten. Neem een wandeling door de puinhopen die ooit vissershuisjes vlak boven de golven waren.

Hoe kom je in Algiers Veerboot Haven

 • Algiers Haven Adres

  Rue d'Angkor, Algiers 

 • Algiers Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Algiers vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Algiers Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!