Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3307 routes vanuit 697 havens.

Meer dan 2.5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Bahamas

De Bahama's bestaan ​​uit 700 prachtige eilanden gespannen over het noorden Caribisch gebied. Gelegen in de buurt van het zuidoosten van Florida, het gebied heeft een heerlijke tropische klimaat het hele jaar door.

Elk eiland biedt iets anders. Dus of u op zoek bent naar een ontspannen vakantie of een avontuur vol actie, de Bahama's is een ideale bestemming.

Je kunt snorkelen in derde grootste koraalrif ter wereld, of de 23.000 vierkante mijl van mangroves op het eiland Andros verkennen.

Een wandeling van de 42-acre Lucayan National Park is een must, met de mogelijkheid om de langste onderwater grot te verkennen. Na een dag vol avontuur, kunt u heerlijk ontspannen en spelen op de beste golfbanen.

Zoals je zou verwachten, de Bahama's is de thuisbasis van mijl van mooie stranden. In feite is Treasure Cay strand in het Abaco eilanden gestemd 1 van de 10 beste stranden ter wereld.

De meeste stranden bieden een breed scala aan activiteiten, zoals bananen veerboten, jetski's en para-gliding. De Abacos zijn ideaal voor zeilen en eilandhoppen, dankzij het grote aantal en de verscheidenheid van de kleine eilandjes.

De hoofdstad Nassau is een levendige en bruisende stad, compleet met belastingvrij winkels, koloniale architectuur en fascinerende galeries. Je kunt u de rijke geschiedenis van het land ontdekken in de Pirates of Nassau museum of op een tour van de 18e eeuw Fort Charlotte. Er is ook een 1860-stijl kunstgalerij, die een rustig toevluchtsoord van de hosselen hoofdstad biedt.

Er is genoeg voor de kinderen om te genieten, zoals de Ardastra Gardens, een mini-dierentuin met ongeveer 300 soorten dieren. Daar vindt u de beroemde Madagaskar maki, Afrikaanse pygmee geit en een enorme kudde van de zeldzame flamingo.

Nassau op New Providence Island biedt verbindingen naar de meeste havens in de Bahama's groep, met hoge snelheid dagelijks diensten. Freeport op Grand Bahama biedt de enige ferry route vanaf het vasteland van de VS met een verbinding van Fort Lauderdale, in de buurt van Miami. Bahamas Express verzorgd de dagelijks dienst in slechts 3 uur, dus reizen naar de Bahama's vanuit Florida kan niet eenvoudiger.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

  • Balearia Caribbean
    • Prijsaanvraag

Routes en havens in Bahamas