Brittany Ferries

Brittany Ferries biedt veerdiensten aan naar West-Frankrijk en Noord-Spanje en verzorgt overtochten tussen Frankrijk en Ierland.

Als u met Brittany Ferries vaart, is uw reisbestemming meer dan slechts een haven. Elke bestemming heeft een eigen karakter en beschikt over geweldige winkels, bars en restaurants.

Brittany Ferries vaart met luxe Cruise Ferries waardoor uw vakantie begint zodra aan boord stapt.

Het entertainment aan boord is gevarieerd. De restaurants serveren overheerlijke gerechten uit de Franse keuken die natuurlijk een uitstekende reputatie heeft. U kunt ook winkelen in een van de vele boetiekjes, of ontspannen in uw comfortabele en luxueuze accommodatie.

Op langere overtochten, zoals bijvoorbeeld tussen Engeland en Spanje, kan uw cabine het verschil maken. Een cabine biedt privacy en zorgt ervoor dat u van een comfortabele nachtrust kunt genieten. Overdag kunt u uw bezittingen in de cabine veilig opbergen.

Brittany Ferries biedt op de routes Portsmouth-Le Have en Portsmouth-Le Havre tevens eenvoudige veerdiensten aan, genaamd Brittany Ferries économie. Deze service biedt niet de faciliteiten van de cruise-achtige diensten of de snelheid van de Normandie Express. Het is een uitstekende keuze voor passagiers die een betaalbare overtocht willen maken zonder veel gedoe. De Brittany Ferries économie veerdienst maakt gebruik van de veerboot Etretat.

Bekijk Brittany Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Brittany Ferries ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Brittany Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Brittany Ferries routes

Brittany Ferries klantenrecensies.

 • "Mini cruise"

  Op 28 april van Santander naar Cork gevaren uitstekend op tijd, 15 mei van Cork naar Santander had de maatschappij een onvolkomenheid en dat heeft zes uur geduurd, het werd opgelost met een drankje bij vertrek en een gratis ontbijt, een goede oplossing, dus tevreden klanten.👍

  'Frans' reiste met Brittany Ferries

  Lees meer Lees minder
 • "Leuk vervoer"

  De ferry-tocht van StMalo naar Portsmouth heeft op ons een positieve indruk achter gelaten. Comfortabel en alle voorzieningen aanwezig!

  'Andre' reiste met Brittany Ferries aan boord de Bretagne

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Plymouth - Roscoff"

  Niets op aan te merken, schip was op tijd, proper en zeer vriendelijk personeel. Lossen en laden ging zeer vlot. Buiten wat slingeren door de deining was het een rustige overtocht.

  'Ludo' reiste met Brittany Ferries aan boord de Armorique

  Lees meer Lees minder
 • "caen portsmouth"

  wc's vies (al bij vertrek)

  'Albert' reiste met Brittany Ferries aan boord de Mont St Michel

  Lees meer Lees minder