Brittany Ferries

Brittany Ferries biedt veerdiensten aan naar West-Frankrijk en Noord-Spanje en verzorgt overtochten tussen Frankrijk en Ierland.

Als u met Brittany Ferries vaart, is uw reisbestemming meer dan slechts een haven. Elke bestemming heeft een eigen karakter en beschikt over geweldige winkels, bars en restaurants.

Brittany Ferries vaart met luxe Cruise Ferries waardoor uw vakantie begint zodra aan boord stapt.

Het entertainment aan boord is gevarieerd. De restaurants serveren overheerlijke gerechten uit de Franse keuken die natuurlijk een uitstekende reputatie heeft. U kunt ook winkelen in een van de vele boetiekjes, of ontspannen in uw comfortabele en luxueuze accommodatie.

Op langere overtochten, zoals bijvoorbeeld tussen Engeland en Spanje, kan uw cabine het verschil maken. Een cabine biedt privacy en zorgt ervoor dat u van een comfortabele nachtrust kunt genieten. Overdag kunt u uw bezittingen in de cabine veilig opbergen.

Brittany Ferries biedt op de routes Portsmouth-Le Have en Portsmouth-Le Havre tevens eenvoudige veerdiensten aan, genaamd Brittany Ferries économie. Deze service biedt niet de faciliteiten van de cruise-achtige diensten of de snelheid van de Normandie Express. Het is een uitstekende keuze voor passagiers die een betaalbare overtocht willen maken zonder veel gedoe. De Brittany Ferries économie veerdienst maakt gebruik van de veerboot Etretat.

Bekijk Brittany Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Brittany Ferries ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Brittany Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Brittany Ferries routes

Brittany Ferries klantenrecensies.

 • "bijboeking"

  Wederom was het een prettige overtocht. Een compliment aan het boekingspersoneel ,toen bleek dat er nog een passagier moest worden bijgeboekt , werd dit telefonisch keurig afgehandeld.

  'niek' reiste met Brittany Ferries aan boord de Pont Aven

  Lees meer Lees minder
 • "Zomerse overtocht"

  Onze zomerse overtocht van Cherbourg naar Poole was onderhoudend. Schip bekijken, de haven aan je voorbij zien gaan, wat eten, de 4 uur dat het duurt zijn zo voorbij. Ook het inchecken ging snel en zonder probleem. Even de email tonen en de paspoorten en het is gebeurd. Wel is de prijs aan de hoge kant. €450 voor een auto en 5 man.

  'Erik' reiste met Brittany Ferries aan boord de Barfleur

  Lees meer Lees minder
 • "Lounge stoelen"

  We hadden stoelen gehuurd om de 5 uur en 3 kwartier durende overtocht comfortabel te kunnen doorbrengen.Dit betekent extra kosten wat niet erg is omdat er extra comfort geboden wordt.Wat we dus heel verbazingwekkend en vervelend vonden was dat er na verloop van de reis allerlei mensen kwamen in de lounge met de stoelen die daar niet voor betaald hadden. Helaas werden de vervoersbewijzen ook niet gecontroleerd en geef ik die mensen groot gelijk.Volgende keer boeken wij dus ook geen stoelen meer en gaan wij ook brutaal op zo'n heerlijke loungestoel zitten!

  'Michael' reiste met Brittany Ferries aan boord de Mont St Michel

  Lees meer Lees minder
 • "Hervorragende Erfahrung"

  Ehrlich gesagt, verreise ich oft. Ich habe ein Haus in Malaga und ich möchte mir die Fahrt von England so bequem wie möglich gestallten. Ich habe vermieden mit French Ferries zu fahren, nach einer schlechten Erfahrung vor 20 Jahren. Diese Fähre hat mich aber vom Gegenteil überzeugt. Diese Fähre war sauber, modern und die Kabinen waren ausgezeichnet. Die Mitarbeiter, die meiner Meinung nach alle französisch waren, waren freundlich und hilfsbereit. Sie konnten alle Englisch sprechen. Sehr gut gemacht Brittany Ferries, euer familiäres Unternehmen hat gezeigt wie man mit ein wenig Planung und Kunden Service das unmögliche schaffen kann. Dieser patriotische Engländer wird in der Zukunft französisch Reisen. Vielen Dank!

  'Roger' reiste met Brittany Ferries aan boord de Pont Aven

  Lees meer Lees minder