Eckerö Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Eckerö Line

Eckerö Line

Eckerö Line verzorgt overtochten tussen Finland en Estland, op de populaire veerroute Helsinki-Tallinn.

Eckerö Line werd in 1995 opgericht als onderdeel van de Eckerö Groep om te voldoen aan de toenemende vraag naar een snelle verbinding tussen Finland en Estland. Met de M/S Finlandia duurt de overtocht slechts iets meer dan twee uur. De sfeer aan boord is zeer gemoedelijk en klantgericht. M/S Finlandia is geschilderd in de kleuren van de Finse vlag: blauw en wit. De veerboot beschikt over zes restaurants, twee winkels en conferentievoorzieningen. M/S Finlandia heeft voldoende capaciteit voor 2000 passagiers en 650 voertuigen.

De gehele Eckerö Groep voldoet aan de strengste milieueisen en M/S Finlandia is een van de vlaggenschepen. Zo wordt er aan boord gebruikgemaakt van spaarlampen. De warmte afkomstig uit de motoren wordt opgeslagen en in 's zomers gebruikt voor de koelsystemen, waardoor er weinig achterblijft in de Baltische Zee.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Eckerö Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Aan boord Eckerö Line

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Eckerö Line klantenrecensies.

 • "Helsinki naar Tallinn "

  De overzet heel goed,maar je besteld de overzet 108,99 en bij check- in betaal je nog 69 € erbij. Hoogte en lengte van de camper van in het begin ingesteld. Ze moeten dit van in het begin bij tellen en niet bij de check-in. Want je hebt al betaald. De boot en de overzet niks op te zeggen, personeel heel vriendelijk.

  Lees meer Lees minder
 • "Leuk dagje uit. "

  Van Helsinki een dag naar Tallin geweest. Goed te doen. Relaxed op de boot met beide keren entertainment. Daarna naar Tallin en relaxed weer terug.

  Lees meer Lees minder
 • "Alles aanwezig voor een fijne vaart"

  De boot is onderverdeeld in ontspanningsruimtes en actievere ruimtes. Je kan chillen en een boek lezen, shoppen, bingo spelen, naar de gamehall of naar een liveband kijken. 

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Gestructureerd, op tijd, prima service, redelijke prijs

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.