Eckerö Line

Eckerö Line verzorgt overtochten tussen Finland en Estland, op de populaire veerroute Helsinki-Tallinn.

Eckerö Line werd in 1995 opgericht als onderdeel van de Eckerö Groep om te voldoen aan de toenemende vraag naar een snelle verbinding tussen Finland en Estland. Met de M/S Finlandia duurt de overtocht slechts iets meer dan twee uur. De sfeer aan boord is zeer gemoedelijk en klantgericht. M/S Finlandia is geschilderd in de kleuren van de Finse vlag: blauw en wit. De veerboot beschikt over zes restaurants, twee winkels en conferentievoorzieningen. M/S Finlandia heeft voldoende capaciteit voor 2000 passagiers en 650 voertuigen.

De gehele Eckerö Groep voldoet aan de strengste milieueisen en M/S Finlandia is een van de vlaggenschepen. Zo wordt er aan boord gebruikgemaakt van spaarlampen. De warmte afkomstig uit de motoren wordt opgeslagen en in 's zomers gebruikt voor de koelsystemen, waardoor er weinig achterblijft in de Baltische Zee.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Eckerö Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Eckerö Line routes

Eckerö Line klantenrecensies.

 • "Probleemloze overtocht"

  Overtocht met lunch aan boord was prima verzorgd met gerieflijke zitplaatsen bij het raam en goed eten. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Alles ging stipt op tijd en ondanks de krachtige wind was het schip stabiel. Goede reis gehad.

  'Anonieme' reiste met Eckerö Line aan boord de Finlandia

  Lees meer Lees minder
 • "Mooie overtocht."

  De overtocht naar Helsinki voldeed aan de verwachting. Inchecken ging perfect,aan boord gaan ook en het schip vertrok op tijd. Aan boord is veel te koop,wel prijzig voor onze begrippen maar de Finnen kochten hele voorraden drank in. Ontscheping verliep vlot.

  'L' reiste met Eckerö Line aan boord de Finlandia

  Lees meer Lees minder
 • "Nice trip to Tallinn"

  Nice trip with entertaining, just do it.

  'Gert Jan' reiste met Eckerö Line

  Lees meer Lees minder
 • "Amazing experience "

  Friendly staff, clean ship, enough to choose from in drinks and foods. Very punctual in time, tax free stores and able to smoke and by cheap sigarets. Only the latte from the cafeteria was not good for my taste. I would book again.

  'Marinka' reiste met Eckerö Line aan boord de Finlandia

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes