Bastia naar Marseille Veerboot

De Bastia Marseille veerdienst verbindt Corsica met Frankrijk en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Corsica Linea veerdienst gaat tot 4 keer per week met een vaartijd van ongeveer 12 uur Terwijl de La Meridionale veerdienst loopt tot 4 keer per week met een duur van 12 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 8 overtochten per week op de Bastia Marseille route tussen Corsica en Frankrijk. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Bastia naar Marseille Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Corsica naar Frankrijk pagina.

Bastia - Marseille Veerbootmaatschappij

  • Corsica Linea
    • 4 Afvaarten / Week 12 uur
    • Prijsaanvraag
  • La Meridionale
    • 4 Afvaarten / Week 12 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Bastia Marseille tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Bastia Marseille boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Bastia Gids

Bastia is een gemeente in het departement Haute-Corse van Frankrijk, gelegen in het noordoosten van het eiland Corsica. De stad heeft ook de belangrijkste haven op het eiland en is de belangrijkste commerciële stad van het eiland. Bastia heeft drie verschillende havens; de oude haven ("Vieux Port"), gelegen in een smalle baai en voornamelijk gebruikt door de vissers en privé schepen, in het noorden gelegen commerciële haven, en de Toga jachthaven die gebruikt wordt door pleziervaartuigen, zoals zeilboten en jachten.
Bezienswaardigheden in Bastia zijn het Museum van Corsica, het voormalige paleis van de Genuese gouverneurs, die nu een museum van Corsicaanse etnografie herbergt en The Fortress met zijn donjon en de 16e-eeuwse klokkentoren, die een prachtig uitzicht over de oude haven Terra Vecchia biedt, de bergen en de kust.
De haven van Bastia verbindt Bastia met Frankrijk (Marseille, Nice en Toulon) en Italië (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).

Marseille Gids

Marseille, gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van Frankrijk, is de op een na grootste stad in Frankrijk en staat bekend om haar prachtige kustlijn en de belangrijkste haven. De tweede alleen naar Parijs in zoveel aspecten, Marseille is een van de meest historische, aantrekkelijke en populaire steden van Frankrijk, en is vol van karakter en terracotta daken. Echter, Marseille heeft één groot verschil, het is de thuisbasis van een aantal prachtige zonovergoten zandstranden, omzoomd met corniches en tal van bezienswaardigheden langs de kust. Wandeling rond de stad bezoekers tal van charmante wijken, waar de drukke bazaars en straatmarkten af te wachten, met name rond de oude haven, dat is een geweldige plek om te verkennen te vinden. Toeristen een bezoek aan Marseille zal worden overweldigd door de historische attracties te bieden. Hoogtepunten zijn de Basilique Notre Dame de la Garde, gelegen aan de zuidelijke kant van de Vieux Port; Château d'If, beroemd om zijn verschijning in de veelgeprezen roman De graaf van Monte Cristo'; Centre de la Vieille Charité, een grote tentoonstelling centrum gelegen in de wijk van Marseille Panier en dateert uit de 17e eeuw; La Cathédrale de la Nouvelle Major, een bijzonder mooie kathedraal gebouwd op een enorme kostenpost en uitzicht op de zee; en het Palais du Pharo dat is een groot paleis, ooit de residentie van Napoleon III en nu de thuisbasis van vele seizoensgebonden tentoonstellingen.