COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tanger Med - Algeciras is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Tanger Med - Algeciras

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Marokko naar Spanje.

Tanger Med - Algeciras Veerbootmaatschappij

  • 4 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 36 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 30 min
  • Get price

Tanger Med Algeciras Veerboot klantenrecensies

 • "Tanger Algeciras"

  Alles was goed behalve passagiers die stoelen bezet hielden. Hierdoor moesten ik vele andere op de grond zitten of liggen. Vind dat personeel harder mag optreden. Misschien beveiligers van Royaume security

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Wereld van verschil"

  Hi, Heen met Balearia, terug met de Kattegat van Direferries, 55 euro goedkoper, beter schip, mooi buitendek. Niet over nadenken, boeken. Een groet, René van Koekenberg

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "prima overtocht"

  Met Balearia overgestoken vanuit Tanger naar Algeciras (vlakbij Gibraltar) prima reis.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Tanger Med naar Algeciras Veerboot

De Tanger Med Algeciras veerdienst verbindt Marokko met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 6 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 4 keer per dag, Trasmediterranea 2 keer per week, FRS 8 keer per dag, Inter Shipping 36 keer per week, AML 5 keer per dag & de veerdienst van FRS Iberia vaart tot maximaal 8 keer per dag.

Er is een totaal van 31 overtochten per dag op de Tanger Med Algeciras route tussen Marokko en Spanje en met 6 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Tanger Med Gids

De vrachthaven van Tangier-Med ligt op ongeveer 40 kilometer ten oosten van de Marokkaanse stad Tangier. De haven werd in 2007 geopend en behoort tot de grootste havens van het Middellandse Zeegebied en Europa. In 2009 ging de tweede fase van de ontwikkeling van het havengebied van start om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag. Vanuit de haven vertrekken eveneens passagiersveerdiensten. In de moderne passagiersterminal bevinden zich een geldwisselkantoor, kleine winkel, café en geldautomaten.

De historie van Tangier wordt beïnvloed door de vele culturen en beschavingen die sinds de vijfde eeuw hun sporen hebben achtergelaten in de stad. Tangier was door de eeuwen heen een toevluchtsoord voor vele culturen. In de jaren twintig was Tangier een populaire bestemming voor vele Europese en Amerikaanse diplomaten, spionnen, schrijvers en zakenlieden.


Algeciras Gids

De havenstad Algeciras ligt in het zuiden van Spanje, aan de Straat van Gibraltar. Algeciras kent een lange maritieme geschiedenis. Dankzij haar belangrijke ligging tussen twee continenten (Europa en Afrika) en grote haven is Algeciras vandaag de dag een kosmopolitische en moderne stad. Algeciras werd in de eerste eeuw na Christus door de Romeinen gesticht als de nederzetting Iulia Traducta. Later, in 711, bouwde Tarik de stad Al-Yazirat-al-Hadra (Groen Eiland) op de ruïnes van de Romeinse nederzetting.

In het centrum van Algeciras vindt u op de Plaza Alta de kerk Nuestra Senora de la Palma en de kleine kapel Nuestra Senora de Europa. Daarnaast zijn het stadhuis, het marktplein, de kapel van Santo Cristo de la Alameda en de kapel van San Anton zeker een bezoek waard.

De haven bevindt zich op ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van Tarifa aan de Rio de la Miel, de zuidelijkste rivier van Europa. Soms kunnen bezoekers vanuit de haven dolfijnen en walvissen spotten.