COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

SeaJets

Seajets is een Grieks bedrijf dat veerdiensten verzorgt van Piraeus, binnen het stedelijke gebied van Athene, naar Kreta en de Cycladen.

Seajets verzorgt regelmatige overtochten met hun vloot van 11 hogesnelheidsschepen, het grootste netwerk in de Egeïsche Zee, dat 17 havens verbindt met een totale capaciteit van meer dan 8.500 passagiers en 1.450 voertuigen. De Seajets-vloot, die voornamelijk bestaat uit catamarans van topkwaliteit, bevat ook de stijlvolle monohull Tera Jet, de grootste van de vloot, en Paros Jet, met snelheden van respectievelijk 45 en 37 knopen. De grootste catamaran van het bedrijf, Champion Jet 1, kan met maximaal 1.000 passagiers en 200 voertuigen cruisen met een indrukwekkende snelheid van 40 knopen.

Seajets heeft alle passagiers consequent betrouwbaar, consistent en veilig zeevervoer geboden sinds hun oprichting in 1989. Door ervoor te kiezen alleen hogesnelheidsveerboten te gebruiken en met meer dan 140 veerverbindingen van Piraeus, Rafina en Kreta naar de eilanden van de Cycladen, ze bieden de snelste en handigste service in de regio.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van SeaJets bekijken en SeaJets veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van SeaJets bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle SeaJets routes

SeaJets klantenrecensies.

 • "Good trip"

  The staff was nice and helpfull. We got our seats but when we went outside, people took our seats. It was no problem cause we got other seats from the crew.

  Lees meer Lees minder
 • "Snelle verbinding "

  Heerlijk snelle verbinding tussen Athene/Piraeus en het eiland Paros. In ruim 2.5 uur vaar je met 74 kmh in vliegende vaart over de Egeïsche zee.

  Lees meer Lees minder
 • "Wonderful ferry "

  I would recommend everyone to experience this wonderful and fast seajet ferry. Good hospitality and comfortable chairs.

  Lees meer Lees minder
 • "Skiathos - Skopelos"

  Wat een goede strakke organisatie. Boten varen op tijd. Het van boord en aan boord gaan erg goed stak geregeld, Mooie boot en uitstekende faciliteiten, heerlijke ervaring om mee te varen

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes