COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

SeaJets

Seatjets is een Griekse rederij die veerdiensten verzorgt vanuit de havens van Piraeus (vlakbij Athene) en Rafina naar Kreta en de Cycladen.

Seajets biedt overtochten aan naar maar liefst 17 bestemmingen en beheert hiermee het grootste veerroutenetwerk in de Egeïsche Zee. De vloot van Seajets bestaat uit 11 schepen met ruimte voor in totaal 8500 passagiers en 1450 voertuigen. Onder de schepen van Seajets bevinden zich hoogwaardige catamarans waaronder de Champion Jet 1 met ruimte voor 1000 passagiers en 200 voertuigen. De Champion Jet 1 kan een topsnelheid bereiken van 40 knopen. Daarnaast beschikt Seajets over twee stijlvolle monohulls genaamd Tera Jet en Paros Jet met topsnelheden van respectievelijk 45 en 37 knopen.

Sinds de oprichting in 1989 verzorgt

Seajets comfortabele, veilige en snelle overtochten op basis van een handige en betrouwbare dienstregeling.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van SeaJets bekijken en SeaJets veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van SeaJets bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle SeaJets routes

SeaJets klantenrecensies.

 • "Rafina-naxos"

  ...

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht piraeus milos"

  zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

  Lees meer Lees minder
 • "Great ship but don't pay for reserved seats"

  We traveled from Mykonos to Santorini. We booked our tickets in advance and paid extra for reserved seats. However, when we arrived, we asked where our seats were. Turns out, you could sit anywhere. By the time they explained it to us, all the seats at the window were already taken. We couldn't help but feel deceived. The ship itself was extremely fast and comfortable.

  Lees meer Lees minder
 • "Top !!"

  Alsof we met Doeksen rederij naar een van de Waddeneilanden gingen. Maar dan 2 keer meer service en een grotere glimlach van het personeel.

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes