Almeria
Ghazaouet
Veerboten naar Algerije
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Almeria naar Ghazaouet Veerboot

De Almeria Ghazaouet veerdienst verbindt Spanje met Algerije en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Trasmediterranea veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 9 uur Terwijl de veerdienst van Naviera Armas vertrekt tot 1 keer per week en duurt 9 uur 1 minuut.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Almeria Ghazaouet route tussen Spanje en Algerije. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Almeria naar Ghazaouet?

De reistijd per veerboot van Almeria naar Ghazaouet is ongeveer 9h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Almeria naar Ghazaouet?

De prijs van de ferry overtocht van Almeria naar Ghazaouet kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Almeria naar Ghazaouet is 1 194 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Almeria naar Ghazaouet?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Almeria naar Ghazaouet. Dit zijn
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Almeria naar Ghazaouet?

Boek overtochten van Almeria naar Ghazaouet via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Almeria naar Ghazaouet?

Ja, je kunt als voetpassagier van Almeria naar Ghazaouet reizen met
  • Naviera Armas

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Almeria naar Ghazaouet?

Ja, je kunt met een voertuig van Almeria naar Ghazaouet reizen met
  • Naviera Armas

Wat is de afstand tussen Almeria en Ghazaouet?

De afstand van Almeria naar Ghazaouet is ongeveer 110 zeemijlen.

Almeria Gids

Almería is een stad in Andalusië, aan de zuidoostelijke Middellandse Zeekust van Spanje. De stad is zeer populair onder toeristen en er valt veel te beleven. La Alcazaba is bijvoorbeeld een Middeleeuws kasteel dat oorspronkelijk werd gebouwd in de tiende eeuw, maar in de zestiende eeuw werd vernield door een aardbeving. Het beschikt over grote tuinen en drie rijen van kasteelmuren. Daarnaast heeft Almería een kathedraal die lijkt op een fort, compleet met torens, kantelen en geheime paden die werden aangelegd om de kathedraal te beschermen tegen piraten. De kathedraal was oorspronkelijk een moskee, maar werd later gebruikt als Christelijke kerk. Het gebouw werd in 1522 eveneens vernietigd door een aardbeving en later herbouwd in Renaissance-stijl, waarbij een aantal verdedigingselementen behouden bleven.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Melilla, Algerije en Marokko. Daarnaast is het ook een vertrekpunt voor Middellandse Zeecruises. Bovendien is er een jachthaven waar veel plezierjachten zijn aangemeerd. De haven wordt momenteel uitgebreid met nieuwe haveninstallaties voor het vrachtverkeer.


Ghazaouet Gids

Ghazaouet is de belangrijkste haven van Algerije en ligt op slechts een paar kilometer van de Marokkaanse grens en is een uitstekende uitvalsbasis om Tlemcen, dat is ongeveer 70 km afstand, of steek naar Marokko te bezoeken. Ghazaouet is veel meer een vissershaven met een lange geschiedenis die teruggaat tot de oude Romeinse bezetting tot aan de Franse kolonisatie. Onder Frans bewind, werd de haven bekend als Nemours, na de Franse aristocraat die daar beheerst, en had een reputatie voor de kwaliteit van ansjovis en sardines in blik in zijn fabriek. Ghazaouet biedt een aantal cafés en restaurants waar bezoekers kunnen genieten van de lokale zeevruchten en vis specialiteiten. De beste stranden van Ghazaouet zijn gelegen aan de rand van de haven, zoals Marsa Ben M'hidi met zijn 2 km lange strook van fijn zand.

Veerdiensten opereren vanuit Ghazaouet naar Almeria in Spanje. De overtocht duurt ongeveer 8 uur.


Almeria naar Ghazaouet Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26/05/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Naviera Armas 23:59 10:00 10 uur 1 minuut za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.