Playa d'en Bossa naar Formentera Veerboot

De Playa d'en Bossa Formentera veerdienst verbindt Ibiza met Formentera. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Aquabus. De veerdienst gaat maximaal 42 keer per week met een vaartijd van ongeveer 55 minuten.

Playa d'en Bossa Formentera vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Playa d'en Bossa - Formentera Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Playa d'en Bossa Formentera tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Formentera Gids

Het Spaanse eiland Formentera behoort tot de eilandengroep de Balearen en ligt ongeveer 6 kilometer ten zuiden van het eiland Ibiza. Formentera staat bekend als het laatste mediterraanse paradijs omdat er, ondanks het toegenomen toerisme, nog veel ongerepte natuur is terug te vinden op het eiland. Formentera is een vrij rustig eiland. De kustlijn is ongeveer 20 kilometer lang en u kunt hier mooie fietstochten maken of heerlijk zwemmen. De kenmerkende turquoise kleur van het heldere zeewater rondom Formentera is te danken aan de zeegrasvlakten van de Oceanische Posidonia. Dit gebied is een onderwaterjungle en terug te vinden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Vanuit Ibiza vaart u in 30 minuten naar Formentera.