COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Hanil Express

Hanil Express verbindt Wando op het Zuid-Koreaanse vasteland met de eilanden Jeju en Chuja.

Hanil Express is een van de grootste en bekendste rederijen van Zuid-Korea. Het bedrijf kan bogen op meer dan 60 jaar ervaring binnen de maritieme sector.

Op de veerroute tussen Jeju en Wando maakt Hanil Express gebruik van drie veerboten. De Hanil Blue Narae en de Hanil Car Ferry 1 varen rechtstreeks naar Jejy terwijl de Hanil Car Ferry 3 een tussenstop maakt op Chuja Island. De overtochten naar Jejy duren ongeveer 90 minuten terwijl de oversteek via Chuja ongeveer 2 uur in beslag neemt.

De drie schepen verschillen qua stijl en service. De Hanil Blue Narae is een snelle boot die beschikt over voldoende capaciteit voor 570 passagiers en 63 auto's. Hanil Car Ferry 1 is een grotere en meer traditionele veerboot met ruimte voor 100 passagiers en 100 auto's.

Bekijk Hanil Express dienstregelingen, prijzen en boek Hanil Express ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Hanil Express ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Hanil Express routes

Alternatieve maatschappijen en routes