COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

P&O Irish Sea

P&O Irish Sea bestaat uit een vloot van 12 conventionele vaartuigen en een snelle veerboot die tussen Engeland, Schotland en Ierland vaart. U kunt kiezen uit 6 rechtstreekse routes.

P & O Irish Sea Ferries maakt graag de hele familie gelukkig. Waar u ook naar toe reist, op elke overtocht wordt entertainment voor alle leeftijden aangeboden.

De kwaliteitsdiensten van P&O Irish Sea worden geprezen door zowel vakantiegangers als commerciële klanten. De ondeneming biedt economische en kwalitatief hoogwaardige overtochten aan.

Het hogesnelheidsschip en de splinternieuwe super-0veerboten verzekeren u van een eerste klas reis in stijl en comfort met de traditionele warmte en gastvriendelijkheid van de traditionele P&O Irish Sea veerboten.

Een P&O Irish Sea veerboot overtocht boeken online, zoek P & O Irish Sea veerboten of een quote voor PO Irish Sea ferry tickets bij Directferries nl

Alle P&O Irish Sea routes

P&O Irish Sea klantenrecensies.

 • "Perfecte overtocht"

  We hadden priority boarding en de lounge geboekt. Alles perfect, prima catering en stipt op tijd. Nog nooit zo een goede overtocht gehad.

  Lees meer Lees minder
 • "Goede overtocht. "

  Goede overtocht gehad. Fijn dat de kapitein ons op de hoogte hield over de vaartocht in het begin. Was erg goed geregeld. Ook met de aanwijzingen voor de auto.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Tweede keer inmiddels. Haventje in Cairnryan is makkelijk te vinden . Het inschepen gaat vlot. De prijzen aan boord zijn (in vergelijking met de overtochten Nederland-Engeland) heel gunstig

  Lees meer Lees minder
 • "Een te vreden klant"

  Alles was naar wens. Alleen tijdens de heen reis was het koud aan boord.

  Lees meer Lees minder