COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

P&O Irish Sea

P&O Irish Sea Ferries biedt veerdiensten aan tussen Engeland en Ierland, en tussen Schotland en Noord-Ierland.

De merknaam P&O Irish Sea werd in 1998 ingevoerd en bleef in gebruik tot 2010 toen het bedrijf overging tot een rebranding en de oude naam P&O Ferries weer ging gebruiken.

Voor de seizoensgebonden veerdienst tussen Troon en Larne wordt gebruikgemaakt van de P&O Express. De overtocht tussen Cairnryan en Larne wordt afgelegd in Cruise Ferries. Op de route Liverpool-Dublin worden conventionele veerboten ingezet.

Het bedrijf werd opgericht in de late jaren '60 en was in eerste instantie alleen actief op de Noordzee en het Kanaal. Het wereldberoemde merk P&O Ferries werd in 2002 gelanceerd en verzorgt tal van veerdiensten rond het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Aan boord vinden passagiers van alle leeftijden alles wat ze nodig hebben om zich te vermaken tijdens de overtocht over de Ierse Zee. De schepen van P&O Ferries beschikken over verschillende winkels en luxe club lounges, speelruimtes voor kinderen en games rooms voor de wat oudere kinderen. Ideaal voor de langere overtochten tussen Engeland en Ierland.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van P&O Irish Sea bekijken en P&O Irish Sea veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van P&O Irish Sea bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle P&O Irish Sea routes

P&O Irish Sea klantenrecensies.

 • "Dublin naar Liverpool "

  Prima reis gehad. Fijn dat het inclusief eten en drinken was.

  Lees meer Lees minder
 • "N-Ireland trip"

  Good ferry trip

  Lees meer Lees minder
 • "Perfecte reis"

  Prima bootreis. Gratis avond eten en ontbijt. Aardig personeel. Prima hut.

  Lees meer Lees minder
 • "Verrassend plezierig"

  De overtocht van Dublin naar Liverpool was voor ons een verrassend plezierige ervaring. Het heerlijke weer zorgde ervoor dat we lekker aan dek konden zitten. De 3 maaltijden die bij de overtocht inclusief waren, bezorgden ons een cruise gevoel.

  Lees meer Lees minder