COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Dain Ferry

Dain Ferry biedt veerroutes aan tussen Incheon in Zuid-Korea en de haven van Dalian in China. De overtochten vertrekken meerdere malen per week, het hele jaar door.

De moderne veerboten die varen tussen de Chinese grensplaats en het Zuid-Koreaanse vasteland hebben voldoende capaciteit voor 510 passagiers en kunnen een snelheid bereiken van 25 knopen. Alle schepen van Dain Ferry zijn uitgerust met een moderne veiligheidsuitrusting die regelmatig wordt vervangen. Daarnaast beschikken de schepen over een groot aanbod aan cabines, waaronder cabines die geschikt zijn voor het hele gezin.

Sinds haar oprichting in 1996 heeft Dain Ferry een reputatie verworven als een van de meest betrouwbare veerbootmaatschappijen in Zuid-Korea en China. Aan boord vindt u een groot aantal zitplaatsen. Daarnaast kunt u onderweg eten en drinken bestellen of goedkoop winkelen in de taxfree winkel.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Dain Ferry dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Dain Ferry routes en havens

Klik voor Kaart

Alle Dain Ferry routes