COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Langkawi Ferry Services

Langkawi Ferry Services is een toonaangevende Maleisische veerbootmaatschappij. Het bedrijf biedt veerdiensten aan tussen de beroemde eilanden Penang en Langkawi aan de westkust, bij de monding van de Straat Malakka.

Langkawi Ferry Services ontving in 2015 een Langkawi Tourism Award voor 'Beste Veerbootmaatschappij'. Het bedrijf beschikt vandaag de dag over 12 boten die behoren tot de snelste veerboten van de regio. Langkawi Ferry heeft ruim twintig jaar ervaring en doet er alles aan om passagiers een veilige en comfortabele reis te bieden.

Aan boord vindt u airco, verstelbare stoelen en kunt u genieten van mooie films voor alle leeftijden. De boten kunnen een snelheid bereiken van 32 tot 40 knopen en hebben voldoende capaciteit voor 100 tot 200 passagiers.

Direct Ferries biedt Langkawi Ferry Services dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Langkawi Ferry Services overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Langkawi Ferry Services dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Langkawi Ferry Services routes

Langkawi Ferry Services klantenrecensies.

  • "Onduidelijke bevestiging "

    De datum op de bevestiging kwam niet overeen met de data op de itinarary; dit zorgde voor problemen bij het inchecken waardoor we bijna niet mee mochten.

    Lees meer Lees minder