Golden Star Ferries

Golden Star Ferries exploiteert seizoensgebonden veerdiensten in Griekenland. Deze veerdiensten verbinden het Griekse vasteland met de Cycladen in de Egeïsche Zee, een archipel met de populaire vakantiebestemmingen Mykonos en Santorini.

Golden Star Ferries, opgericht in 2011, beschikt over een zeer moderne vloot. De veerboten voldoen aan de eisen van de hedendaagse passagiers en garanderen snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. De uitgebreide dienstregeling bevat snelle en reguliere overtochten tussen de haven van Rafina en de prachtige Cycladen.

De veerboot F/B Superferry werd in 2016 aangekocht en heeft een volledige renovatie ondergaan waardoor u op een comfortabele manier naar de Cycladen vaart. De kleinere en snellere Super Runner, aangekocht in 2017, doet de eilanden Tinos, Mykonos, Paros, Naxos, Ios en Santorini aan. De F/B Superferry II is het oorspronkelijke schip van Golden Star Ferries en beschikt over voldoende capaciteit voor meer dan 1600 passagiers, een home cinema ruimte, luxe lounges en veel ruimte op het buitendek.

Direct Ferries biedt Golden Star Ferries dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Golden Star Ferries overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Golden Star Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Golden Star Ferries routes

Alternatieve maatschappijen en routes