Seatours

Seatours is een van de belangrijkste toeristische veerbootmaatschappijen van IJsland, met diensten op de routes van de idyllische kustplaats Stykkisholmur aan de westkust, aan de Breidafjordur Bay, naar Brjanslaekur in het noordwesten.

Het bedrijf begon als een gids operator rond Breidafjordur Bay in 1986, maar is al snel uitgebreid en introduceerde een auto veerdienst, waarbij het de grootste van zijn soort werd op de westelijke kust van IJsland.

Ferry Baldur, de moderne passagiersschip, kan een breed scala aan voertuigen vervoeren, met inbegrip van grote auto's, trailers en caravans/campers. Ook tijdens de zomermaanden de boot stopt op Flatey Island, een charmant eilandje vol met kleurrijke 19e eeuwse huizen, een hotel en een rijk vogelleven.

Gedurende het hoogseizoen, verhoogt Seatours ook hun personeel tot meer dan 50 zeer deskundig team leden om het de meest plezierige ervaring te maken.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Seatours bekijken en Seatours veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Seatours bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Seatours routes