COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Seatours

Seatours is een van de grootste toeristische veerbootmaatschappijen van IJsland. De veerboten van Seatours varen over de baai van Breidafjordur, van Stykkisholmur in het westen naar Brjanslaekur in het noordwesten van IJsland.

Aan boord van de moderne veerboot Baldur kunnen passagiers voertuigen meenemen zoals auto's, trailers en caravans. In de zomermaanden maakt de Baldur soms een extra tussenstop op Flatey, een prachtig klein eiland met kleurrijke negentiende-eeuwse huizen, een hotel en fascinerende vogels.

Tijdens het hoogseizoen bestaat het team van Seatours uit 50 deskundige en vriendelijke medewerkers die ervoor zorgen dat uw reis naar de mooiste bestemmingen van IJsland soepel verloopt.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Seatours bekijken en Seatours veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Seatours bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Seatours routes