Cataferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Cataferry

Cataferry is een passagiersvervoersdienst die regelmatige veerboten verzorgt van het vasteland van Maleisië naar Tioman Island, met vertrek vanuit een groot aantal bestemmingen, waaronder Kampung Tekek, Kampung Paya, Kampung Genting, Kampung Air Batang, Kampung Salang, Kampung Juara, Kampung Mukut, Tanjung Gemok en Mersing.

Cataferry heeft schepen die tot 177 passagiers in één reis kunnen vervoeren, met comfortabele zitplaatsen op hun hoofddek en premium dek. Er zijn ook banken beschikbaar op hun zonnedek. Passagiers kunnen genieten van een verscheidenheid aan faciliteiten aan boord, waaronder een snackbar, tv-entertainment, bagageruimtes, toiletten, airconditioning en WiFi.

Al hun schepen zijn uitgerust met de nieuwste technologie van waterdichte schotten om ruwe weersomstandigheden te weerstaan en een lenspompsysteem in het onwaarschijnlijke geval van een noodsituatie.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Cataferry snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.