Awesome Adventures Fiji
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Awesome Adventures Fiji

Awesome Adventures Fiji biedt snelle veerdiensten aan tussen het belangrijkste eiland van Fiji en de resorts op de Yasawa Eilanden en het eiland Mamanuca.

De transferdienst van Awesome Adventures Fiji maakt gebruik van de bekende catamaran Yasawa Flyer, het vaartuig waarmee de meeste toeristen naar de Yasawa Eilanden reizen. De Yasawa Flyer begint iedere ochtend om 08.30 uur aan haar tocht langs de resorts op het kleine eiland Mamanuca om vervolgens door te varen naar de paradijselijke Yasawa Eilanden. Onderweg wordt er op verschillende punten gestopt om toeristen op te halen.

De laatste halte is het befaamde Blue Lagoon beach resort in het noorden. Vervolgens vaart de Yasawa Flyer langs dezelfde eilanden weer terug naar het zuiden om rond 17.45 uur aan te komen in de haven van Denerau.

Aan boord van de Yasawa Flyer bevinden zich lounges met airco, een reisbureau, bar, café en uitzichtdekken. Op sommige routes kunt u tegen een kleine vergoeding upgraden naar de Captain's Lounge op het bovendek. Deze lounge beschikt over over grote ramen, comfortabele banken en gratis dranken en snacks.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Awesome Adventures Fiji snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Awesome Adventures Fiji

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.