COVID-19 Reisinformatie Om de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning te garanderen, heeft Medmar samengewerkt met gezondheids- en regelgevende instanties om de beste procedures in te voeren om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De onderstaande preventieve maatregelen zijn getroffen om je in staat te stellen om veilig en met vertrouwen te reizen:
 • Schepen zullen met verminderde capaciteit varen om ervoor te zorgen dat klanten en bemanning een veilige sociale afstand kunnen bewaren.
 • Handdesinfectie dispensers zullen aan boord beschikbaar zijn in openbare ruimtes en ruimtes voor de bemanning.
 • De bemanning, voorzien van maskers en handschoenen, helpt passagiers op veilige afstand van elkaar in openbare ruimtes.
 • Verhoogde frequentie van het reinigen van alle delen van het schip, met bijzondere aandacht voor gebieden met veelvuldig handcontact, zoals deurkrukken, leuningen en tafelbladen.
 • Passagiers moeten mondkapjes dragen bij het inchecken, in openbare ruimtes aan boord en bij het verlaten van de ferry. Passagiers moeten hun eigen mondkapjes meenemen.

COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Medmar

Medmar biedt tal van veerdiensten aan in de Golf van Napels en verbindt de eilanden Ischia, Procida en Ponza met het Italiaanse vasteland.

Medmar bestaat al meer dan een halve eeuw en is momenteel een van de grootste veerbootmaatschappijen in de regio. De maatschappij vervoert ongeveer 1,8 miljoen passagiers en meer dan 500.000 voertuigen per jaar, met een indrukwekkende vloot van moderne schepen.

Medmar brengt passagiers naar de mooiste toeristische bestemmingen van Zuid-Italië. De Flegreïsche Eilanden en Pontijnse Eilanden zijn in slechts een uur tijd te bereiken, terwijl de overtochten tussen de eilanden slechts 30 minuten in beslag nemen.

Direct Ferries biedt Medmar dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Medmar overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Medmar dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Medmar routes

Medmar klantenrecensies.

 • "Very good!"

  The captain brought us savely to the island Ischia and back. :) The way to the island was in the afternoon, it was very sunny and we could lay back for 1,5 hour. The boat left on time and arrived on time. The way back to the mainland was also quite good. We left very early in the morning, so we saw the sun come up. Again the boat left on time and arrived on time. Thank you for the trip!

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekend."

  Eerste keer met de ferry van Pozzuoli naar Ischia. Alles uitstekend verlopen. Op tijd zowel heen als terug. Aan boord alles goed verzorgd. Je kunt er rustig in de lounge zitten, of aan dek kijken. Zeer aan te bevelen.

  Lees meer Lees minder