COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Balearia

Balearia verbindt het Spaanse vasteland met de eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera. Daarnaast biedt Balearia overtochten aan tussen deze eilanden, evenals veerdiensten in de Straat van Gibraltar.

Balearia vervoert jaarlijks ongeveer 3,5 miljoen passagiers op basis van een snelle en reguliere dienstregeling, afhankelijk van de afstand tussen de bestemmingen en de wensen van de passagiers. Balearia werd in 1998 opgericht in Alicante en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk met 25 schepen en meer dan 1196 werknemers. Recentelijk werden veerroutes tussen de Cariben en de Verenigde Staten aan het netwerk toegevoegd onder de naam Balearia Caribbean. Daarnaast worden de overtochten tussen Algeciras, Tangier Med en Ceuta aangeboden onder de merknaam Balearia Nautas.

Welke route u ook kiest, Balearia verzorgt comfortabele en betrouwbare overtochten die u en uw voertuig met gemak van het centrum van de ene stad naar het centrum van de andere stad brengen. De vloot bestaat uit verschillende schepen, van kleinere vaartuigen tot enorme cruise ferries die zeer geschikt zijn voor langere reizen.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Balearia snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Balearia routes

Balearia klantenrecensies.

 • "Balearia did the utmost with safety with regard to covid."

  Excellent

  Lees meer Lees minder
 • "Prima reis"

  Lekker film gekeken en geen enkele last van de golven

  Lees meer Lees minder
 • "Super"

  Alles prima voor elkaar! Alleen, ga niet naar de wc...

  Lees meer Lees minder
 • "Dénia Ibiza "

  Super snel inchecken , wel redelijk prijzig met de auto

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes