Sugriwa Express
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Sugriwa Express

Sugriwa Express biedt snelle en soepele overtochten aan naar prachtige toeristische bestemmingen in Indonesië. De drie Nusa eilanden worden met de dag populairder. Bezoekers komen af op de paradijselijke stranden, onderwateractiviteiten en het schitterende weer. Sugriwa Express speelt hierbij een belangrijke rol.

De veerdiensten vertreken meerdere keren per dag en duren slechts een half uurtje. De voorzieningen aan boord zijn beperkt, maar de veerboot is snel en comfortabel. De medewerkers zijn zeer klantgericht en altijd bereid om passagiers te helpen bij eventuele vragen of problemen.

De gastvrijheid van Sugriwa Express houdt niet op zodra u weer aan land stapt. U kunt namelijk gebruikmaken van de gratis pendeldienst naar de resorts in de buurt van de haven.

We adviseren passagiers om 30 minuten voor het vertrek van de veerboot aanwezig te zijn bij de haven, waar de medewerkers u helpen bij het inladen van uw bagage.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Sugriwa Express bekijken en Sugriwa Express veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Sugriwa Express bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Sugriwa Express routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.