Stena Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Stena Line

Stena Line

Stena Line is een van de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld. Passagiers kunnen kiezen uit frequente, snelle en reguliere veerdiensten vanuit en naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Scandinavië en de Baltische Zee.

Het hoofdkantoor van Stena Line bevindt zich in de Zweedse stad Gotenburg. Met meer dan 5000 werknemers is Stena Line een zeer internationaal bedrijf dat werd opgericht in 1962. Stena Line vervoert jaarlijks meer dan 7 miljoen mensen, 1,5 miljoen auto's en 2 miljoen vrachtunits. Stena Line beschikt over het meest uitgebreide veerroutenetwerk van Europa. Onder de veerroutes van Stena Line bevinden zich de populairste veerroutes ter wereld. Ondanks de enorme groei die Stena Line heeft doorgemaakt, is het bedrijf nog steeds in handen van de familie Olsson, de oorspronkelijke oprichters.

Stena Line blijft het grote netwerk van veerroutes doorlopend uitbreiden door het aankopen of instellen van nieuwe verbindingen. Zo kocht Stena Line recentelijk de veerroutes van Celtic Link Ferries, tussen Ierland en Frankrijk. Hierdoor kon er weer een nieuwe bestemming worden toegevoegd aan de lange lijst.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Stena Line bekijken en Stena Line veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Stena Line bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Stena Line routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Stena Line klantenrecensies.

 • "Overtocht Cherbourg met Stena Line"

  positieve ervaring omwille van het vriendelijk en behulpzame personeel; Dikke Pluim!

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekende hulp en goede reis"

  Door de opzet vd website had ik de reis verkeerd om geboekt en dat zag ik 2 dagen voor vertrek. Gebeld en dit was binnen 5 minuten veranderd ondanks dat ik niet zo'n ticket had gekocht. Echt perfecte service. De reis was geweldig maar we hadden dan ook perfect rustig en zonnig weer. Personeel vriendelijk en koffie heerlijk.

  Lees meer Lees minder
 • "Gewoon goed."

  Top

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Hoek van Holland/ Harwich"

  Voorspoedige reis. Het was een mini cruise. Buiten hut geboekt. Wat een genot. Ruim. Goede bedden. Fijne douche. Volle minibar. Rust! Alles lekker schoon. Kortom heerlijk! 

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.