Stena Line

Stena Line is een van de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld, en biedt u een waaier van frequente, snelle en conventionele veerdiensten binnen het Verenigd Koninkrijk, naar Ierland, Nederland, Scandinavië en de Baltische zee.

Met tal van schepen over een uitgebreid netwerk van routes, Stena Line vervoert meer dan 14 miljoen mensen per jaar.

Stena Line breidt het netwerk voortdurend door de overname of oprichting van nieuwe routes en geen enkele maatschappij biedt meer keuze dan Stena Line.

Met directferries.be krijgt u de mogelijkheid om Stena Line dienstregelingen en tarieven te bekijken, en om Stena Line ferry tickets te boeken. Wij zullen indien mogelijk Stena Line dienstregelingen en tarieven vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Stena Line routes

Stena Line klantenrecensies.

 • "Brexit"

  Op de heenreis was het personeel socialer en meer gemotiveerd als op de terugreis! Hopelijk verlamd de Brexit ze niet helemaal!

  'Klaas' reiste met Stena Line aan boord de Stena Hollandica/Stena Britannica

  Lees meer Lees minder
 • "Hoek van Holland - Harwich"

  Het was een mooi begin van onze vakantie. Hartelijk ontvangen prima diner gehad en een prachtige sunset onderweg. Hele gezellige sfeer aan boord mooie hut met uitstekende bedden. Heerlijk geslapen en 's morgens lekker ontbeten. Kortom een dikke plus.

  'Anonieme' reiste met Stena Line aan boord de Stena Britannica/Pride of Rotterdam

  Lees meer Lees minder
 • "onze ervaringen met Stena Line"

  Wij (mijn vrouw, dochter en ikzelf) hebben uitstekende ervaringen met de overtocht van Cherbourg naar Rosslare retour met Stena Line. Met name de terugreis was heel bijzonder. Onze dochter woonde en studeerde tijdelijk in Ierland en ze ging met ons terug naar Nederland per boot. Op de dag van vertrek uit Ierland had ze haar portemonnee met paspoort in een supermarkt laten liggen in een andere plaats. Doordat een taxichauffeur het net op tijd kwam brengen, kon ze nog tijdig inchecken op de boot en meevaren naar Frankrijk. Hierbij kregen we alle medewerking van een medewerkster van Stena Line in Rosslare. Zij zorgde ervoor dat ze na de officiële inchecktijd alsnog meekon op het laatste moment. Hiervoor onze bijzondere waardering. Ook de service en voorzieningen aan boord waren prima.

  'Huub' reiste met Stena Line aan boord de Stena Horizon

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht"

  We hadden deze overtocht geboekt met een oldtimer. Wat we erg fijn vonden was dat we met de oldtimer een apart plekje op een laag dek kregen bij een paar andere oldtimers. Zo hoefden we geen spannende manouvres te maken om op een hoger dek uit te komen. We konden zo aan boord rijden en parkeren.

  'Jan' reiste met Stena Line aan boord de Stena Britannica

  Lees meer Lees minder