COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Stena Line

Stena Line is een van de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld. Passagiers kunnen kiezen uit frequente, snelle en reguliere veerdiensten vanuit en naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Scandinavië en de Baltische Zee.

Het hoofdkantoor van Stena Line bevindt zich in de Zweedse stad Gotenburg. Met meer dan 5000 werknemers is Stena Line een zeer internationaal bedrijf dat werd opgericht in 1962. Stena Line vervoert jaarlijks meer dan 7 miljoen mensen, 1,5 miljoen auto's en 2 miljoen vrachtunits. Stena Line beschikt over het meest uitgebreide veerroutenetwerk van Europa. Onder de veerroutes van Stena Line bevinden zich de populairste veerroutes ter wereld. Ondanks de enorme groei die Stena Line heeft doorgemaakt, is het bedrijf nog steeds in handen van de familie Olsson, de oorspronkelijke oprichters.

Stena Line blijft het grote netwerk van veerroutes doorlopend uitbreiden door het aankopen of instellen van nieuwe verbindingen. Zo kocht Stena Line recentelijk de veerroutes van Celtic Link Ferries, tussen Ierland en Frankrijk. Hierdoor kon er weer een nieuwe bestemming worden toegevoegd aan de lange lijst.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Stena Line bekijken en Stena Line veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Stena Line bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Stena Line routes

Stena Line klantenrecensies.

 • "Super !!"

  Alles was naar wens

  Lees meer Lees minder
 • "Relaxte crossing"

  Alles was goed geregeld. Het personeel was zeer vriendelijk en het eten was goed. Er was wel een technische storing zodat je niet kon pinnen, dus , tip: Neem altijd cash mee!

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne tocht in beide richtingen"

  Ik had op beide vaarten een cabin gereserveerd. De heenreis cabin (HvH-Harwich) was fantastisch maar op de terugreis kreeg ik een cabin (invaliden cabine op 10) die verschrikkelijk stonk (in de toilet, echter, iedere keer als ik gebruik maakte van het toilet dan drong de stank ook het slaapgedeelte binnen)). Ik heb dit gemeld en kreeg te horen dat dit een ontwerp fout was en dat er niets aan gedaan kon worden. Heel jammer! Ik heb daarom geen gebruik gemaakt van de douche 's ochtends voor aankomst daar het echt niet te harden was. Ik hoop dat er toch iets aan gedaan kan worden!!

  Lees meer Lees minder
 • "Stena Hollandica; bijna cruise-ship waardig!"

  De Stena Hollandica is een prachtige ferry en wat betreft voorzieningen doet het niet heel veel onder voor een cruise-ship.

  Lees meer Lees minder