Poros naar Kyllini Veerboot

De Poros Kyllini veerdienst verbindt Kefalonia met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Kefalonian Lines veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 20 minuten Terwijl de veerdienst van Ionian Group vertrekt tot 5 keer per dag en duurt 1 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 56 overtochten per week op de Poros Kyllini route tussen Kefalonia en Griekenland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Poros - Kyllini Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Poros Kyllini tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Poros Kyllini boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Kyllini Gids

De Griekse stad Kyllini is gelegen op het meest westelijke boef van de Peloponnesische schiereiland. De stad is waarschijnlijk het meest bekend om zijn haven, die een drukke tijdschema heeft voor de verboten die hier aankomen. De stad heeft een grote achtergrond, met een middeleeuws kasteel staat wacht over een dikke dennenbos met uitzicht op de stad. Voor een ander, het markeert de start van een 11 kilometer lange kustlijn van wit zand duwen tot aan de Ionische Zee. Van het kasteel, dat staat op het hoogste punt, alle wegen sloeg een spoor naar het centrum Kyllini's, waar sprake is van een plein met taverna's en winkels. Terracotta daken huizen en appartementen dan verstrooien in schilderachtige wanorde tot een zorgeloos strand, dat is een toevluchtsoord voor rust en stilte.

De stad heeft een aantal Romeinse en Griekse ruïnes, maar de kruisvaarders fort van Chlemoutsi is de meest populaire en misschien wel de belangrijkste. Naast het dienen up uitzicht op zee en de vallei geschikt voor een koning, dit plein hunk van graniet heeft een kleurrijke geschiedenis - op zijn beurt, het is al bewoond door Germaanse stammen, de Turken en de Venetianen. Allen hebben de manier waarop het eruit ziet gevormd, en de overblijfselen van geblindeerde hekken, ronde torens, binnenplaatsen, stortbakken, een kapel en een moskee.