COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Dodekanisos Seaways

Dodekanisos Seaways biedt talrijke overtochten aan tussen de Dodekanesos eilanden in Griekenland.

Dodekanisos Seaways verzorgt sinds 1999 op basis van een dienstregeling dagelijkse overtochten tussen de eilanden Rhodos, Symi, Kos, Kalymnos, Leros, Leipsi, Patmos, Agathonisi, Halki, Tilos, Nisyros en Kastelorizo in de zuidoostelijke Egeïsche Zee. De overtochten duren tussen de 20 minuten en 4 uur. Dodekanisos Seaways is dan ook een zeer populaire manier van reizen binnen de Dodekanesos.

Dodekanisos Seaways beschikt over een vloot van drie veerboten. Dodekanisos Express werd als eerste schip in gebruik genomen. Dodekanisos Pride volgde in 2005 en droeg bij aan de verbetering van het imago van de rederij. Panagia Skiaden is binnen de vloot de enige roll-on roll-off boot voor passagiers.

Dodekanisos Seaways is onderdeel geworden van het dagelijks leven op de Dodekanesos. Bovendien voldoet Dodekanisos Seaways aan de strengste milieu-eisen en ontvangt de rederij regelmatig prijzen voor haar sociale bijdrage aan de regio.

Bekijk Dodekanisos Seaways dienstregelingen, prijzen en boek Dodekanisos Seaways ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Dodekanisos Seaways ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Dodekanisos Seaways routes

Dodekanisos Seaways klantenrecensies.

 • "Nice journey "

  Nice trip, nice people, on time, beautyfull view

  Lees meer Lees minder
 • "Geweldige overtocht"

  Wat een schitterende boot en wat een leuke overtocht van Kalymnos naar Kos. Zowel van binnen als van buiten ziet de boot er schoon en netjes uit. Bij te koud weer kan je zeer comfortabel binnen zitten. Ook kun je er kleine aankopen doen als chips en ijsjes e.d.. De snelheid verbaasde ons, zeker 60 km per uur. Het was een hele snelle en leuke ervaring. Wat beter kan is een bord met aanwijzing van plaats van vertrek in de haven. Deze boot vertrekt op de kop van de haven. Een kwartier voor tijd gaat het hek bij het terras open.

  Lees meer Lees minder
 • "Fantastisch!"

  Hele fijne boot, groot en netjes. De boot vertrok op tijd en was binnen de vooraf aangekondigde tijd op bestemming. Het eiland Symi is zeker de moeite waard, neem de Kali strata naar boven en dan heb je een prachtig uitzicht over Symi. Wij hebben de reis als zeer ontspannen ervaren. Erg fijn dat we op tijd vertrokken. Prima service aan boord!

  Lees meer Lees minder
 • "heerlijke overtocht gemaakt."

  alles is prima verlopen. De tickets lagen keurig klaar en de boot was keurig op tijd. De voorzieningen waren dik in orde, stoelen perfekt, je kon gaan zitten waar je wilde. Er hingen twee flatscreens waar je een leuke film op kon zien. Op tijd omgeroepen dat we er bijna waren en vriendelijk gedag gezegd.

  Lees meer Lees minder