COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Dodekanisos Seaways

Dodekanisos Seaways biedt talrijke overtochten aan tussen de Dodekanesos eilanden in Griekenland.

Dodekanisos Seaways verzorgt sinds 1999 op basis van een dienstregeling dagelijkse overtochten tussen de eilanden Rhodos, Symi, Kos, Kalymnos, Leros, Leipsi, Patmos, Agathonisi, Halki, Tilos, Nisyros en Kastelorizo in de zuidoostelijke Egeïsche Zee. De overtochten duren tussen de 20 minuten en 4 uur. Dodekanisos Seaways is dan ook een zeer populaire manier van reizen binnen de Dodekanesos.

Dodekanisos Seaways beschikt over een vloot van drie veerboten. Dodekanisos Express werd als eerste schip in gebruik genomen. Dodekanisos Pride volgde in 2005 en droeg bij aan de verbetering van het imago van de rederij. Panagia Skiaden is binnen de vloot de enige roll-on roll-off boot voor passagiers.

Dodekanisos Seaways is onderdeel geworden van het dagelijks leven op de Dodekanesos. Bovendien voldoet Dodekanisos Seaways aan de strengste milieu-eisen en ontvangt de rederij regelmatig prijzen voor haar sociale bijdrage aan de regio.

Bekijk Dodekanisos Seaways dienstregelingen, prijzen en boek Dodekanisos Seaways ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Dodekanisos Seaways ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Dodekanisos Seaways routes

Dodekanisos Seaways klantenrecensies.

 • "Prima"

  Helemaal goed.

  Lees meer Lees minder
 • "Good!"

  Really big ferry, nice lounge area, plenty of placesto sit. Clean restrooms. It has a bar for snacks and drinks. Overall good experience.

  Lees meer Lees minder
 • "Van Kos naar Patmos "

  Ferry is comfortabel en stipt op tijd. Alles aan boord was netjes en schoon. De tussenstops verliepen snel en vloeiend.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima"

  Keurig 

  Lees meer Lees minder