COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

TTT Lines

TTT Lines verzorgt veerdiensten tussen Napels aan de Italiaanse westkust en Catania op het eiland Sicilië. Aan boord van de veerboten van TTT Lines is ruimte voor zowel passagiers als voertuigen.

De vloot van TTT Lines bestaat uit twee moderne veerboten genaamd Trinacria en Partenope. Deze boten kunnen een maximale snelheid bereiken van 22 knopen en hebben ieder voldoende capaciteit voor 950 personen.

De veerboten van TTT Lines beschikken over fantastische voorzieningen zoals een bar, comfortabele lounges en 78 ruime cabines voor een goede nachtrust. Daarnaast bevinden zich aan boord een à la carte-restaurant en een zelfbedieningsrestaurant waar u overheerlijke mediterrane gerechten kunt bestellen.

Direct Ferries biedt TTT Lines dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u TTT Lines overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu TTT Lines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.