COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland ligt ten zuidoosten van Australië en bestaat uit twee grote eilanden en een aantal kleinere.

De twee hoofdeilanden, het Noordereiland en Zuidereiland, worden van elkaar gescheiden door de Straat Cook. Na de twee hoofdeilanden zijn de vijf grootste bewoonde eilanden: Stewarteiland, de Chathameilanden, Great Barriereiland, D'Urville-eiland en Waiheke-Eiland.

Het Zuidereiland is de grootste landmassa van Nieuw-Zeeland en wordt in de lengte gescheiden door de Nieuw-Zeelandse alpen. Het Noordereiland is minder bergachtig maar het kenmerken van seismische activiteit.

Nieuw-Zeeland is een land van ongekende pracht en contrast. Hier heeft de natuur de overhand. Ongerepte kustlijnen, weelderige vegetatie, wonderbaarlijk wild en een gematigd klimaat maken het de ultieme bestemming voor wie van de buitenlucht wilt genieten of simpelweg wilt ontspannen.

De dynamische cultuur heeft Europese, Maori, Pacifische en Aziatische invloeden. De Kiwi's, zoals Nieuw-Zeelanders ook wel genoemd worden, zijn een vriendelijk en gastvrij stelletje.

Nieuw-Zeeland staat in de top-10 van plekken die reizigers graag zouden willen bezoeken en de kans dat u iemand tegenkomt die er geweest is en het niet geweldig vond is zeer klein.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 2 Afvaarten / Dag 3 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Dag 3 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Nieuw-Zeeland klantenrecensies

 • "Boat trip"

  We had a very good trip. The boat was stable and very good.

  Lees meer Lees minder
 • "Relax naar wellinton"

  Zaken zijn goed geregeld en goede voorziening

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht zonder problemen"

  Schip op tijd, weinig wachten bij inschepen, rustige overtocht, veel te zien

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry Wellington / Picton heen en terug"

  Heel goede ervaring. Op voorhand geboekt voor enkel als te voet de ferry te nemen. Op het moment dat we onze huurauto afhaalden, kregen we te horen dat we daarmee over mochten. Via mail wijziging boeking gevraagd. Dit was op max 2 dagen oke. De bewuste dagen toch een weinig spanning want thuis had ik het eerste boekingsformulier kunnen afdrukken maar de wijziging had ik enkel via Gmail ontvangen. Echter bij het inchecken zeer vlot en goed ! Bedankt aan jullie team

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Nieuw-Zeeland